Method Seven | FX | Clip-On Aviator

Method Seven | FX | Clip-On Aviator
60.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDMS114405
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Method Seven Aviator FX Clip-On
Verander de manier waarop je met je eigen bril op sterkte naar je planten kijkt door de Aviator FX Clip-On van Method Seven. De polymeer lenzen van deze clip-on biedt 100% bescherming tegen UV en infrarood door de speciale lens coating aan de buitenkant.
* De Aviator FX Clip-On niet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K - 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.

Bescherm uw ogen
Method Seven ontwerpt hoogwaardige brillen, clip-ons en foto filters voor in kweekomgevingen, binnen en buiten. Door de speciale lenzen van Method Seven zie je natuurlijke kleuren bij felle verlichting. De producten van Method Seven zijn geoptimaliseerd voor de standaard kweekverlichting spectra.

Lens technologie
Method Seven heeft zijn nieuwe FX-lenzen ontworpen in samenwerking met Carl Zeiss Laboratories, oogartsen, optische fysici en elektrotechnische ingenieurs. Dit technische hoogstandje maakt het mogelijk om comfortabel en veilig te werken onder heldere volledig spectrum ledlampen, en 3.000 ° K - 4.200 ° K CMH/LEC-lampen. Volledig spectrum led lampen hebben een krachtige band straling en kunnen UVC uitzenden, en CMH/LEC-lampen kunnen UV en infrarood uitstralen. En hoewel het misschien lijkt alsof het licht hetzelfde is als op een zonnige dag heb je met deze volledige spectra led lampen en CMH/LEC-lampen extra bescherming voor je ogen nodig. Door de FX-lenzen van Method Seven kun je veilig blijven werken in een omgeving waar je ogen worden blootgesteld aan hoge niveaus van dit licht. Bovendien blijven je ogen door deze clip-on koel waardoor ze niet uitdrogen. Het is de perfecte clip-on voor een kweekomgeving, maar ze zijn ook buiten te gebruiken op een warme, zonnige dag.
* De Aviator FX Clip-On niet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K - 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.

Brilmontuur technologie
De Aviator FX Clip-On blijft zonder je bril te beschadigen op zijn plek door de veerbelaste, met rubber beklede metalen clips. Deze clip-on in vliegeniers stijl past over een breed scala aan brillen met grotere glazen. Voor brillen met kleinere of anders gevormde glazen kun je de Classic FX Clip-on gebruiken. Afmetingen: 45 mm (lenshoogte) x 12 mm (brugbreedte) x 132 mm (volledige breedte van de clip-on)

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review