Method Seven | FX | Clip-On Classic

Method Seven | FX | Clip-On Classic
60.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDMS114404
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Method Seven Classic FX Clip-On
Door de Classic FX Clip-On van Method Seven verandert de manier waarop je je planten ziet door je eigen bril op sterkte. Deze clip-on met polymeer lenzen bied je 100% bescherming tegen uv-licht en infrarood door de speciale lenscoating.

Zie meer en bescherm uw ogen
Voor kweekruimtes zowel binnen als buiten zijn de hoogwaardige producten van Method Seven de ideale optische hulpmiddelen. Met de producten van Method Seven kun je natuurlijke kleuren waarnemen in een helder verlichte ruimte. De optiek is geoptimaliseerd voor de standaard kweekverlichting spectra.

Lens technologie
De FX-lenzen van de Classic FX Clip-On zijn ontwikkeld in samen met Carl Zeiss Laboratories, oogartsen, optische fysici en elektrotechnische ingenieurs. Door de bijzondere technologie die schuilgaat achter deze bril kun je comfortabel en veilig werken onder felle led lampen met een volledig spectrum en 3.000 ° K - 4.200 ° K CMH/LEC-lampen. Led Verlichting met een volledig spectrum zendt namelijk een band straling uit, en mogelijk ook UVC, en CMH/LEC-lampen kunnen mogelijk UV en infrarood uitstralen. Hoewel volledige spectrum verlichting het idee geeft van een normale zonnige dag moet je je ogen extra beschermen tegen deze technische spectra. Dat is waar de Classic FX Clip-On in uitblinkt. Met deze clip-ons kun je comfortabel en veilig blijven werken in een omgeving waar je ogen worden blootgesteld aan hoge niveaus van UV en infrarood. Daardoor raken je ogen niet uitgedroogd en kun je langer blijven werken. De clip-on is gemaakt om je ogen te beschermen voor het felle licht van je kweeklampen, maar hij is ook heel goed buiten te dragen op een warme, zonnige dag.
* De Classic FX Clip-On niet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K - 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.

Brilmontuur technologie
De Classic FX Clip-On is ontworpen in een klassieke stijl. De clip-on blijft keurig op zijn plek zitten door de met rubber beklede metalen clips met vering die zich zachtjes om je bril heen klemmen. De clip-on is geschikt voor een breed scala aan brillen met kleinere glazen. Heb je een groter montuur, dan kun je beter voor de Aviator FX Clip-on kiezen. Afmetingen: 35 mm (lenshoogte) x 12 mm (brugbreedte) x 132 mm (volledige breedte van de clip-on).

* De Classic FX Clip-On niet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K - 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review