Method Seven | HPS | Clip-On Aviator

Method Seven | HPS | Clip-On Aviator
58.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDMS114411
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Method Seven Aviator HPS Clip-On
De Aviator HPS Clip-On van Method Seven verandert de manier waarop je je planten bekijkt door je eigen bril op sterkte. Deze clip-on biedt grote toegevoegde waarde door de uitzonderlijke kleurbalans speciaal ontwikkeld voor HPS-verlichting.

Zie meer met de Aviator HPS Clip-on
Wil je de natuurlijke kleuren kunnen waarnemen in je kweekomgeving, dan gebruik je de optiek van Method Seven. De hoogwaardige brillen, lenzen en foto filters die zij ontwerpen zorgen ervoor dat je de echte natuurlijke kleuren ziet bij heldere verlichting in kweekomgevingen binnen en buiten bij alle standaard kweekverlichting spectra.

HPS Lens technologie
De Aviator HPS Clip-On is hét optische hulpmiddel voor het zowel binnen als buiten kweken onder hogedruk natriumlampen. De glazen van de clip-on zijn vervaardigd van polymeer volgens de strenge normen van Carl Zeiss. Deze hoogwaardige filtertechnologie zorgt ervoor dat je de natuurlijke kleuren kunt waarnemen, zodat het makkelijker wordt om in je kweekomgeving problemen als ongedierte en tekorten aan voedingsstoffen op te sporen. Bovendien houden deze duurzame en onbreekbare lenzen het uv-licht en infrarood warmte tegen, zodat je ogen koel blijven en niet uitdrogen onder de felle kweeklampen.

Brilmontuur technologie
Deze clip-on in vliegeniers stijl blijft perfect op zijn plaats zitten door de met rubber beklede metalen clips met vering die zich aan je montuur vastklemmen zonder deze te beschadigen. Deze clip-on is geschikt voor een breed scala aan brillen met grotere glazen. Voor brillen met kleinere of anders gevormde brillenglazen kun je de Classic HPS Clip-on gebruiken.
Afmetingen: 45 mm (lenshoogte) x 12 mm (brugbreedte) x 132 mm (volledige breedte van de bril).

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review