Method Seven | HPS | Clip-On Classic

Method Seven | HPS | Clip-On Classic
58.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDMS114409
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Method Seven Classic HPS Clip-On
Met de Classic HPS Clip-On van Method Seven zal je compleet anders kijken naar je planten met je eigen bril op sterkte. Deze clip-ons hebben een uitzonderlijke kleurbalans en zijn speciaal ontwikkeld voor HPS-verlichting.

Bekijk uw plant met de Classic HPS Clip-on
Method Seven heeft hoogwaardige brillen, clip-ons en foto filters ontwikkeld speciaal voor gebruik in kweekomgevingen binnen en buiten. Met de optiek van Method Seven kun je natuurlijke kleuren waarnemen onder felle verlichting en zijn geoptimaliseerd voor de standaard voorkomende kweekverlichting spectra.

HPS Lens technologie
De Classic HPS Clip-On is het ultieme optische hulpmiddel als je kweekt onder hoge druk natriumlampen, in kweekomgevingen zowel binnen als buiten. De polymeer brillenglazen zijn geproduceerd volgens de strenge Carl Zeiss normen. Door het gebruik van de beste filtertechnologie kun je onder de felle kweeklampen de natuurlijke kleuren van je planten zien. Daardoor kun je sneller en makkelijker eventuele problemen als ongedierte en tekorten aan voedingsstoffen opsporen. Een bijkomend voordeel is dat de duurzame en onbreekbare glazen uv-licht en infrarood warmte tegenhouden, zodat je de ogen koel blijven en niet uitdrogen.

Brilmontuur technologie
Deze clip-on in klassieke stijl blijft altijd perfect op je bril zitten, door de veerbelaste, met rubber beklede metalen clips. De Classic HPS Clip-On past over een breed scala aan brillen met kleinere glazen. Voor brillen met grotere glazen of in een vliegeniers stijl kun je de Aviator HPS Clip-on gebruiken.
Afmetingen: 35 mm (lenshoogte) x 12 mm (brugbreedte) x 132 mm (volledige breedte van de bril).

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review