Method Seven | HPS | Operator

Method Seven | HPS | Operator
85.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDMS114414
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Method Seven Operator HPS+
Ervaar een uitzonderlijke kleurbalans bij HPS-verlichting met de Operator HPS+ brillen van Method Seven. De gepatenteerde lenzen van de Operator HPS+ brillen zijn vervaardigd volgens de strenge Carl Zeiss Vision normen. De lichtgewicht monturen waarin de glazen zijn gevat zijn met stijl in Italië gemaakt.

Zie meer met de HPS+ Operator
De hoogwaardige brillenglazen en foto filters van Method Seven zijn speciaal ontwikkeld om zowel binnen als buiten te gebruiken in kweekomgevingen. In elke kweekruimte kun je door deze speciale glazen de natuurlijke kleuren zien onder de heldere verlichting, en ze zijn geoptimaliseerd alle de standaard spectra die gebruikt worden bij kweekverlichting.

Lens technologie
De hoogwaardige polymeer lenzen met een flash silver lenscoating zijn vervaardigd volgens de strenge Carl Zeiss normen en bieden 100% UV-bescherming. Bovendien treedt er geen vervorming op die je bij goedkope zonnebrillen met gebogen lenzen vaak ziet doordat de glazen van de Operator HPS+ gedecentreerd (asymmetrisch) zijn om vervorming te voorkomen. Met de Operator HPS+ kun je een uitgebalanceerd kleurenspectrum zijn als je kweekt met hogedruk natrium verlichting.

Brilmontuur technologie
Het montuur van de Operator HPS+ is gemaakt met Zwitserse polymeertechnologie, TR-90. Deze technologie zorgt voor flexibiliteit en een lichtgewicht pasvorm. Dit volledig omrand montuur biedt uitstekend zicht en is stijlvol uitgevoerd met Italiaans vakmanschap.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review