Method Seven | HPS | Resistance 2 PLUS

Method Seven | HPS | Resistance 2 PLUS
161.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDMS114416
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Groei niet blind!
Method Seven ontwerpt hoogwaardige zonnebrillen voor gespecialiseerde tuinbouw en cultivatie. Onze kweekruimtebrillen bieden echte kleuren bij heldere verlichting en zijn geoptimaliseerd voor hogedruknatriumlampen, metaalhalidelampen, LED-groeilampen en buitenkweek. Bescherm tegen schadelijke ultraviolette stralen en herstel het natuurlijke zicht onder de barre omstandigheden van je kweek.

Frame technologie
Resistance 2 is de evolutie van ons klassieke montuur, drie jaar op rij verkozen tot High Times Magazine-product van het jaar. Gemaakt in Italië met lichtgewicht TR-90 thermoplast, dit custom frame is uitgerust met getextureerde rubberen accenten voor antislip grip en flexibele scharnieren kogelvrije duurzaamheid. De Resistance 2 heeft grote, gedurfde slaapstukken op een stijlvolle Base 8-wikkel en heeft een moderne styling en volledige bescherming tegen licht onder alle hoeken.

Lens technologie
Perfect Color HPS kweekruimteglazen zijn het optische hulpmiddel bij uitstek voor binnenshuis tuinbouw en cultivatie onder natriumdruk onder hoge druk. Deze lenzen van mineraal glas zijn doordrenkt met zeldzame aardelementen om het lichtspectrum van de kweekruimte te filteren en de natuurlijke kleur te herstellen, waardoor het gemakkelijker wordt om problemen zoals plagen en een tekort aan voedingsstoffen op te sporen. Geformuleerd met hoogwaardig Duits glas, zijn Perfect Color HPS-lenzen krasbestendig, gemakkelijk schoon te maken en wrijven ze niet over zoals goedkope plastic lenzen. Ze blokkeren ook UV-licht en infraroodwarmte, waardoor de ogen koel en vochtig blijven onder felle kweekruimtelichten.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review