Method Seven | LED | Cultivator

Method Seven | LED | Cultivator
Method Seven | LED | Cultivator
Method Seven | LED | Cultivator
Method Seven | LED | Cultivator
Method Seven | LED | Cultivator
58.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDMS114402
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Method Seven Cultivator LED +
De Cultivator LED + is een bril met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een uitzonderlijke kleurbalans voor ‘burple’ (blauw en paars LED licht) of led verlichting met een magenta spectrum. De bril biedt bovendien ook 100% UV-bescherming en heeft een Flash Silver buiten lens coating. De Cultivator LED + overtreft zelfs de CSAZ94 en de ANSI Z87+S normen.

Meer zicht met de Cultivator LED
Method Seven ontwerpt hoogwaardige brillen, clip-ons en foto filters voor gebruik in alle kweekomgevingen, zowel binnen als buiten. De brillen van Method Seven stellen je in staat om ware kleuren zien bij heldere verlichting. Alle Cultivator LED + brillen en foto filters zijn geoptimaliseerd voor de meest voorkomende kweekverlichting spectra.

Lens technologie
Voor de Cultivator LED + zijn hoogwaardige polymeer lenzen gebruikt die 100% UV-bescherming bieden en voorzien zijn van een flash silver lenscoating aan de buitenzijde. De glazen zijn vervaardigd volgens de strenge Carl Zeiss normen. In tegenstelling tot de meeste goedkope zonnebrillen zijn deze brillenglazen gedecentreerd (asymmetrisch) waardoor ze vervorming te voorkomen, wat normaal gesproken optreed bij een gebogen lens. Door de Cultivator LED + ervaar je een uitgebalanceerd kleurenspectrum bij ‘burple’ (blauw en paars) LED licht of led lampen met een magenta spectrum.
* Je kunt de Cultivator LED + niet gebruiken voor led lampen met een volledig spectrum.

Brilmontuur technologie
Het montuur van de Cultivator LED + is gemaakt van een slagvast polycarbonaat van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een flexibele en lichtgewicht pasvorm. Dit half omrand montuur heeft rubberen neus steuntjes met antislip die het montuur urenlang comfortabel op zijn plaats houden, zelfs in warme omstandigheden. Het ontwerp is gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria en voldoet aan de internationale ANSI MSZ87+S en Canadese CSA Z94.3 specificaties. De Cultivator LED + kan een hoge impact weerstaan en is ook geweldig om te gebruiken voor hardlopen en mountainbiken in de natuur.

Beschermingsbril van Method Seven, voor optimale bescherming bij krachtige led lampen.
Licht is gewicht, wordt vaak gezegd.

Daarom zijn kweeklampen vaak hele krachtige lichtbronnen.
Zo krachtig, dat je er bijna niet direct in kunt kijken.
En dat moet je ook niet doen, want dat is schadelijk voor je ogen.

Wat veel mensen niet weten, is dat het licht van led lampen nog slechter voor de ogen is dan bijvoorbeeld hps lampen.
Daarom heeft Method Seven een bril ontwikkeld, die optimale bescherming biedt tegen de kracht en het unieke lichtspectrum van LED kweeklampen.

De Method Seven Cultivator LED Plus lenzen zijn van polycorbonaat en zijn ontwikkeld door Carl Zeiss Vision en hebben een Tri-Flection Methane Coating, die reflectie verminderd en de felheid van het licht afzwakt.
Daarbij biedt deze Method Seven LED beschermingsbril ook 100% bescherming tegen UV.

Een bijkomend voordeel is dat deze Method Seven bril de kleuren filtert.
Wanneer je de Method Seven bril op zet in een door LED verlichtte ruimte, dan lijkt het alsof je in een door zonlicht verlichtte ruimte bent.
Dit is veel prettiger en rustiger voor de ogen en je kunt de werkelijke kleur van de plant en de bladeren zien.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review