ROOTiT Wortel sponzen navul verpakking 50stuks

5034517300617
ROOTiT Wortel sponzen navul verpakking 50stuks
ROOTiT Wortel sponzen navul verpakking 50stuks
ROOTiT Wortel sponzen navul verpakking 50stuks
ROOTiT Wortel sponzen navul verpakking 50stuks
ROOTiT Wortel sponzen navul verpakking 50stuks
ROOTiT Wortel sponzen navul verpakking 50stuks
15.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeST243a
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

ROOT!T Wortelsponzen

Vergroot uw slaagkans op snellere groei en meer en krachtige wortels met de ROOT! T Natural rooting sponges.
Ze zijn niet alleen eenvoudig te gebruiken maar ook makkelijk te verpotten.
Deze zak van 50 sponzen kunnen worden gebruikt om trays te hervullen of kunnen gebruikt worden op een bed van perliet of vermiculiet.

De verpakking is hersluitbare om ervoor te zorgen dat elke ROOT! T Natural rooting sponges in perfecte staat bewaard word.
  • Maximaliseer uw kans op succes
  • Sneller krachtiger wroeten
  • Organisch en volledig biologisch afbreekbaar
  • Eenvoudig te gebruiken en makkelijk te potten op
  • Geen rommel, geen gedoe, gewoon uitstekende resultaat

Root!t wortelsponzen (50 stuks)

Met root-it spons ben je in drie stappen klaar.

stap 1. inwateren
stap 2. zaadje in de spons
stap 3. gaatje afdichten met een hoekje van de spons.

Je kunt het beste de sponsjes gebruiken in combinatie met een propagator om de vochtigheid hoog te houden.

Na 2 dagen zie je al resultaat!

 

De ROOT!T-reeks is de nieuwste innovatie op het gebied van propagatie en is ontwikkeld om kwekers een vliegende start te geven.

Met onze doorlopende productontwikkeling, zoeken we continu naar manieren om bestaande producten te verbeteren en nieuwe producten te creëren. De producten zijn allemaal ontworpen om optimale resultaten te behalen en gebruiksvriendelijk te zijn.

Betrouwbare prestaties

We handhaven een strenge kwaliteitscontrole om te garanderen dat producten consistent goed presteren. Elke batch van vloeibaar product ondergaat een volledige laboratoriumanalyse voordat deze wordt verzonden. De meeste van onze kits bevatten de natuurlijke ROOT!Twortelspons, die keer op keer heeft bewezen superieure wortelgroei mogelijk te maken.

Het product is prettig in gebruik, is schoon en kan bij de compost na gebruik. Het droogt van buiten naar binnen, zodat u kunt zien wanneer het tijd is om water te geven voordat uw planten te lijden hebben. Door de manier waarop het is vervaardigd, zal wortelgroei op stekjes sneller verlopen dan met andere groeimiddelen wanneer het wordt gecombineerd met ROOT!T Gel4Plugs-wortelgel.

Natuurlijke ROOT!T-wortelsponzen

Deze doorbraak in groeimiddeltechnologie is gebaseerd op een mengsel van turf en schors die zijn samengebonden met plantaardige biologisch afbreekbare polymeren, waardoor het product biologisch kan worden afgebroken. Vanwege de structuur van de natuurlijke ROOT!Twortelspons, wordt precies genoeg water vastgehouden zonder het materiaal in elkaar te drukken. Voor het beste resultaat moet u de natuurlijke ROOT!T-wortelsponzen gebruiken voor vroegtijdige wortelgroei en een explosieve plantengroei.

Speciaal ontworpen dubbel gat voor het nemen van stekjes en zaden

Elke natuurlijke ROOT!T-wortelspons heeft twee gaten. Gat 1 heeft de perfecte diepte voor de meeste zaden, ontworpen voor een specifieke breedte om een ideaal vochtig microklimaat te creëren rond de zaden, zodat deze snel kunnen ontkiemen. Gat 2 is perfect voor stekjes en zal het stekje stevig op zijn plaats houden, terwijl gat 1 de perfecte hoeveelheid ROOT!T-wortelgel zal vasthouden om een snelle wortelgroei mogelijk te maken.

Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review