Method Seven | FX | Agent

Method Seven | FX | Agent
125.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDMS114408
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Method Seven Agent 939 FX
Het Agent 939 montuur van Method Seven heeft een gebogen 8 vorm en brede tempelstukken voor zijbescherming tegen volledig spectrum licht. De polymeer brillenglazen beschermen je ogen tegen UV-licht. De Agent 939 voldoet aan- en overtreft zelfs de CSA-Z94.3-normen.
* De Agent 939 niet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K - 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.

Zie meer met de Agent FX 939
De hoogwaardige brillenglazen en foto filters van Method Seven zijn speciaal ontwikkeld om binnen als buiten te gebruiken in alle kweekomgevingen. Door deze speciale glazen kun je in elke kweekruimte de natuurlijke kleuren zien onder de heldere verlichting, en ze zijn geoptimaliseerd alle de standaard kweekverlichting spectra.

FX Lens technologie
Method Seven heeft zijn de FX-lenzen ontwikkeld in samenwerking met Carl Zeiss Laboratories, oogartsen, optische fysici en elektrotechnische ingenieurs. Dit bijzondere staaltje van techniek maakt het mogelijk om comfortabel te werken onder heldere volledig spectrum ledlampen, en 3.000 ° K - 4.200 ° K CMH/LEC-lampen. Het licht van volledige spectrum led lampen kan lijken op gewoon daglicht, maar je hebt toch extra bescherming voor je ogen nodig. Led lampen met een volledig spectrum kunnen UVC uitzenden, en een CMH/LEC-lamp kan UV en infrarood uitstralen. Door de Agent 939 met FX-lenzen van Method Seven in een omgeving waar je ogen worden blootgesteld aan hoge niveaus van dit licht toch veilig en comfortabel blijven werken. Bovendien blijven je ogen door deze bril koel en drogen ze niet uit. Het is de bril voor een kweekomgeving met volledige spectrum led lampen, maar ze zijn ook heel goed buiten te gebruiken op een zonnige dag.
* De Agent 939 niet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K - 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.

Brilmontuur technologie
Door het gebogen volledig omrande 8 vorm montuur en de grote en gedurfde zijkanten bij de slapen omhult het montuur je ogen en biedt het ook bescherming tegen licht van de zijkant. De verzonken rubberen neus pads zorgen ervoor dat de Agent 939 comfortabel te dragen is. Het Agent 939 montuur is gemaakt van TR90 met Zwitserse technologie. Het materiaal is ongelooflijk duurzaam, flexibel en licht waardoor ze onder druk kunnen buigen en niet breken en prettig zijn om te dragen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review