Plagron Green Sensation

Plagron Green Sensation

Ontdek Plagron Green Sensation
Plagron Green Sensation 4-IN-1


PK-VOEDING

Green Sensation zorgt ervoor dat de plant de ideale verhouding fosfor en kalium voorgeschoteld krijgt. De PK-voeding verbetert de bloei, de weerstand van de plant en zo de kwaliteit van het eindproduct.

Om ervoor te zorgen dat je plant maximaal presteert, heeft hij in de bloeifase extra fosfor (P) en kalium (K) nodig. Green Sensation zorgt voor de ideale hoeveelheid PK (9-10) en garandeert zo het beste eindresultaat voor je kweek.

Fosfor is essentieel voor een goede plantbloei. Het speelt een grote rol in de energievoorziening van de plant, omdat het onderdeel is van Adenosinetrifosfaat (ATP). ATP fungeert als energieleverancier voor alle groei-, herstel- en onderhoudsprocessen in de plant. Daarnaast heeft fosfor een aandeel in de fotosynthese, het omzetten van suikers en zetmelen, en het transport van voedingsstoffen.

Kalium verbetert onder andere de weerstand van de plant. Het regelt het openen en sluiten van huidmondjes, waarmee de plant de opname van kooldioxide (CO2), waterdamp en zuurstof regelt. Goede werking van de huidmondjes is essentieel voor fotosynthese, transport van voedingsstoffen en het koelen van de plant. Dit zorgt voor een verbetering van de weerstand van de plant, wat essentieel is voor de kwaliteit van het eindproduct.

ENZYMEN

Natuur

In de natuur nemen bacteriën en schimmels de afbraak van dode wortels en organisch materiaal voor hun rekening. Ze hechten zich aan het materiaal en geven enzymen af. De enzymen breken de dode plantresten uiteindelijk af. Er is echter een probleem.

Bacteriën en schimmels hebben een hele andere klimaatvoorkeur (vochtigheid, temperatuur, PH en bodemsamenstelling) dan onze planten. We creëren een omgeving die perfect is voor planten, maar niet voor bacteriën en schimmels die je nodig hebt voor de productie van enzymen. Gevolg? Dode plantresten worden niet afgebroken.
Enzymen

Green Sensation zorgt ervoor dat dit proces toch plaatsvindt. Het bevat enzymen met hele specifieke eigenschappen. Om precies te zijn enzymen met beta-glucanase en cellulase activiteit. Die zijn gespecialiseerd in het afbreken van houtachtige groepen die je terugvindt in dood plantmateriaal.

ENHANCER

Green Sensation bevat een enhancer die ervoor zorgt dat de sapstroom in de plant de juiste nutriënten krijgt om processen op te starten die belangrijk zijn voor de smaak en opbrengst van je kweek. In de natuur wordt een plant de hele dag blootgesteld aan veranderende omstandigheden. De lichtsamenstelling, temperatuur en compositie van de lucht variëren heel vaak. Zo zijn er tal van prikkels die de plant op één dag kan ervaren. De plant moet er voor zorgen dat deze prikkels (informatie) bij alle andere plantdelen terechtkomt om daar processen te activeren. Dit gebeurt via de sapstroom, vergelijkbaar met het zenuwstelsel bij mensen.
Tot het maximale

Green Sensation zorgt ervoor dat de sapstroom de juiste nutriënten krijgt om processen te activeren die uiteindelijk leiden tot de beste smaak en opbrengst. Het positief beïnvloeden van deze processen is niet toe te wijzen aan één voedingsstof. Het is de samenstelling én verhouding van verschillende nutriënten in Green Sensation die ervoor zorgt dat de sapstroom de juiste informatie bevat om de plant tot het maximale te triggeren. Dit zijn allemaal natuurlijke nutriënten, die de plant zelf in een ideale situatie ook zou opnemen.

BOOSTER

Green Sensation zorgt ervoor dat de sapstroom nutriënten krijgt om processen op te starten die belangrijk zijn voor het beste eindresultaat van jouw kweek.
Bouwstenen

De booster in Green Sensation zorgt ervoor dat de juiste nutriënten in de plant aanwezig zijn om de getriggerde processen uit te voeren. Omdat Green Sensation de plant aanmoedigt nutriële processen op te starten die een positieve invloed hebben op de smaak en opbrengst van het eindresultaat, is het belangrijk om ook de bouwstenen voor deze processen te leveren.

GS-POWERPARTICALS

Hiervoor is een aantal geheime nutriënten verantwoordelijk en dit maakt Green Sensation tot zo’n bijzonder en uniek product. We noemen deze nutriënten GS-PowerParticles. Zo heeft de plant actieve voedingsstoffen nodig voor onder andere de volgende processen:

  •    harsvorming (opbrengst
  •    suikertransport (smaak)
  •    aanmaak etherische oliën (opbrengst)