Humitec Luchtbevochtiger 15ltr 1350ml p/u

Humitec Luchtbevochtiger 15ltr 1350ml p/u
Humitec Luchtbevochtiger 15ltr 1350ml p/u
€ 169.00 159.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeR400-7-15L
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Humitec | Luchtbevochtiger 15ltr | 1350ml/H

- Mechanische regeling met handige draaiknop
- 1350 ml/u
- 15L watertank
- Top Filling
- Indicator voor watertekort
- Zichtbaar waterniveau
- Instelbaar nevelvolume
- 4-weg verdeler en Top verdeler inbegrepen
Tijdelijk uitverkocht
Humitec Luchtbevochtiger 15ltr | 1350ml/H
Houd uw huis of kantooromgeving comfortabel en gezond met de Luchtbevochtiger van Humitec. Deze geavanceerde machine is perfect voor verschillende ruimtes en biedt een reeks hoogwaardige functies om ervoor te zorgen dat de lucht in elke kamer op het ideale vochtigheidsniveau wordt gehouden. Ontworpen met een slanke en moderne esthetiek, heeft deze luchtbevochtiger met een capaciteit van 15 liter een krachtige output van 1350ml/u en een geïntegreerde bevochtigingsregelaar en timer, zodat u gemakkelijk de vochtigheidsgraad kunt aanpassen en instellen volgens uw behoeften.

15L capaciteit
Deze indrukwekkende luchtbevochtiger met een capaciteit van 15 liter is ideaal voor middelgrote tot grote ruimtes zoals slaapkamers, kantoren en woonkamers, waar het reguleren van de luchtvochtigheid essentieel is voor zowel comfort als gezondheidsvoordelen. Naast de ruime capaciteit is deze luchtbevochtiger ook voorzien van een intuïtief schuin tankontwerp waardoor het gieten en bijvullen eenvoudig is. De krachtige 3-D turboventilator zorgt voor een constante en gelijkmatige verdeling van vochtige lucht door de kamer, terwijl de handig geplaatste aan/uit-schakelaar zorgt voor maximale efficiëntie van de gebruiker.

1350ml/h output
De Luchtbevochtiger van Humitec produceert een krachtige 1350ml/h output van lucht per uur en zorgt voor een snelle en efficiënte regeling van de luchtvochtigheid. Through the use of ultrasonic technology, the humidifier produces an impermeable, invisible mist that quickly reaches every corner of the room and maintains the ideal humidity level. De tweetraps filters verwijderen efficiënt onzuiverheden uit de lucht en zorgen voor een schone en gezonde lucht zonder extra bacteriën in de omgeving te brengen.

Humidistat and Timer
Uitgerust met een vochtigheidsregelaar om het ideale vochtigheidsniveau in te stellen en te handhaven en een geïntegreerde timer, kan de machine zowel handmatig als automatisch worden bediend. The humidistat allows you to input the desired level of humidity (low, medium, or high) and the humidifier will then adjust the output of mist accordingly. The timer allows you to schedule when you would like the humidifier to turn on and off, enabling you to maintain the optimal humidity level even when you are away from home or office. Bovendien geeft het gemakkelijk af te lezen LED-display alle informatie weer die u moet weten, waaronder de huidige vochtigheidsgraad en het resterende waterniveau in de tank. Kortom, Humitec's Luchtbevochtiger is een perfecte toevoeging aan uw huis of kantooromgeving. Met zijn 15L capaciteit, 1350ml/h output, geïntegreerde humidistat en timer, stelt deze geavanceerde machine u in staat om eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid in uw ruimte aan te passen en in te stellen. Ervaar een snelle en efficiënte regeling van de luchtvochtigheid met Humitec's Luchtbevochtiger!

  • - Mechanische regeling met handige draaiknop
  • - 1350 ml/u
  • - 15L watertank
  • - Top Filling
  • - Indicator voor watertekort
  • - Zichtbaar waterniveau
  • - Instelbaar nevelvolume
  • - 4-weg verdeler en Top verdeler inbegrepe

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review