G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 340 (1m2)

G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 340 (1m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 340 (1m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 340 (1m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 340 (1m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 340 (1m2)
1,761.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBKKGB340
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Compleet ingerichte Bonanza kweekkast met LED verlichting

Afmetingen (h x b x d):176 x 118 x 78 cm
Materiaal: PVC/XPS/PVC sandwichpanelen
Oppervlakte ~1 m2. Plaats voor 15 x 6,5 ltr potten, 12 x 11 ltr potten.
Ventilator: G-tools 125 2 standen fan- 230/360M3 per uur schakelbaar inclusief geluidsdemper
Filter: Prima Klima K2601, 360m3
Schakelkast: G-tools schakelkast met klok en relais
Verlichting: G-bars 400 W.
Garantie: 1 jaar op technische installatie

Kweekkast met ledbar 400 Watt
Waar deze kast zich in onderscheid van de andere Bonanza 1-m2 modellen is de G-Bars 400Watt. led kweeklamp.
De beste lichtspreiding over het kweekoppervlak verkrijg je door met balken oftewel “bars” te werken. De leds zijn gemonteerd op aluminium extrusie profielen die zijn bevestigd op een frame. De bars met het frame zijn bijna zo groot als het kweekoppervlak van de kast. Het gehele kweekoppervlak wordt zo gelijkmatig verlicht. Tot in de verste hoeken van de kast worden nu ongeveer gelijke lichtwaardes gemeten (zie rastermeting). Dit voorkomt dat planten die verder van de lamp staan achter blijven.
De leds staan dus relatief ver uit elkaar. Dit en de grote hoek waaronder het licht wordt uitgestraald maken het mogelijk dat de bars heel dicht boven de planten kunnen worden gehangen.
Je hebt zo geen “transportverlies” en haalt optimaal rendement uit je lamp.
De lampen worden geleverd met een ophangset waarmee de lamp traploos in hoogte verstelbaar is. Zo kun je dus altijd een minimale afstand tot het opkomend gewas aanhouden.
Mocht je wat meer vermogen wensen dan kunnen we in onze werkplaats een extra 80 Watt bar toevoegen. Wanneer je deze aan je order toevoegt zullen wij ze gratis installeren. Het totale vermogen komt dan op 480 Watt.
Dat we niet over 1 nacht ijs zijn gegaan bij de keuze voor deze lamp bewijst het on-line kweekverslag van Jeroen.


Figuur 1: Gemeten hoeveelheid micromol op verschillende punten in de kast op 20cm hoogte.

Stil en geurloos kweken
Zoals al onze kweekkasten wordt ook deze “plug & play” geleverd. Je hoeft dus geen luchtslangen, kabels, etc. aan de kast te verbinden voordat je kunt beginnen.
De enige vereiste is dat de kast op een enigszins geventileerde plek wordt geplaatst. Een geopende deur of venster op een kier is al voldoende.
Aan het plafond van de kast is een GT 125 2 speed afzuiger geinstalleerd. Op de uitblaaskant van de afzuiger is een geluiddemper gemonteerd die 80% van het geluid van de uitgaande luchtstroom wegneemt.
Aan de aanzuigkant zit een Prima Klima K2601 koolstoffilter. De lucht wordt dus eerst gefilterd voordat ze uit de kast wordt ingeblazen. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je stankoverlast veroorzaakt met je kweek.
Voor de aanvoer van verse lucht zijn er in de achterwand van de kast 6 luchtinlaten gemonteerd. Wanneer de afzuiger draait wordt er frisse, CO2 rijke lucht door deze inlaten naar binnen gezogen. De inlaten bevinden zich aan de onderkant van de achterwand. Het koolstoffilter, het lucht-aanzuigpunt, aan de voorkant boven in de kast. De lucht wordt dus diagonaal, langs alle planten, door de kast getrokken.
Deze inlaten laten wel de lucht naar binnen maar geen licht naar buiten.


Het systeem van de luchtinlaten


Service en garantie
Wij geven een jaar volledige garantie op de technische installatie van de kast. Om te bepalen of uw kast nog binnen de garantie valt moeten wij dus wel kunnen zien wanneer deze is gekocht. Dus de aankoopbon goed bewaren.
Overweegt u om een van onze kweekkasten te kopen om medicinaal cannabis in te kweken maar u bent door ziekte niet in staat deze zelf op te bouwen dan kunt u contact met ons opnemen en een afspraak maken om dit tegen een kleine onkostenvergoeding door ons te laten doen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review