G-bars 100 Watt met full spectrum leds 520×240×90mm

De Laatste

G-bars 100 Watt met full spectrum leds 520×240×90mm
G-bars 100 Watt met full spectrum leds 520×240×90mm
G-bars 100 Watt met full spectrum leds 520×240×90mm
G-bars 100 Watt met full spectrum leds 520×240×90mm
229.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeL402G-120
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
G-bars 100

Opgenomen vermogen:  100 Watt
Uitstralingshoek: 120°
Lichtintensiteit op 20 cm: 811 µmol
Efficiency: 2,1 µmol/J
Geschikt voor: groei en bloei
IP 65
Koeling: passief gekoeld
Inc.: aansluitsnoer en traploos verstelbaar ophangsysteem
Garantie: 1 jaar

Led bar kweeklamp 100 Watt
Deze lamp is opgebouwd uit 2 x G-bar 50 Watt led balken. Met deze led bar kweeklamp haal je de perfecte led kweeklamp in huis voor gebruik in een kleine kast of kweektent.
De bars zijn door ons op een aluminium frame gemonteerd. Het aluminium zorgt voor extra warmteabsorptie en verlengt daarmee de levensduur van de bars.
De positionering van de bars op het frame maken de G-bars ideaal voor het verlichten van een kweekoppervlak van 60 x 60 cm. Doordat de bars relatief ver uit elkaar staan en de grote hoek waaronder het licht wordt uitgestraald kunnen de bars heel dicht boven de planten worden gehangen.
Je hebt zo geen “transportverlies” en haalt optimaal rendement uit je lamp. Mocht je wat meer vermogen willen dan is er ook een 150 Watt variant met 3 G-bars.

Full spectrum leds
De bars zijn opgebouwd uit Osram full spectrum leds en een paar rode leds voor het stimuleren van de bloei.
De laatste jaren komt men tot inzicht dat een plant het beter doet wanneer het een vollediger pallet van het kleurenspectrum aangeboden krijgt. Traditionele ledlampen leggen de focus op rood en blauw licht. Deze twee kleuren zijn namelijk in hoofdzaak verantwoordelijk voor de groei en bloei van de plant. Maar planten lijken zo geëvolueerd dat de andere kleuren uit het full spectrum ook bijdragen. Met name aan de kwaliteit van het eindproduct.
Daarom worden de laatste jaren meer leds ontwikkeld die een breder spectrum van het zonlicht, het volledige spectrum, uitstralen.
De Osram leds die worden gebruikt in de G-bars hebben een zogenaamde Colour Rendering Index van 85,5. Dit is een index voor de benadering tot zonlicht met 100 als hoogste score. Een CRI van 100 is dus zonlicht.
Niet slecht dus, een score van 85,5. Je planten zullen onder de G-bars dan ook een natuurlijke groene kleur hebben en niet de donkere paarse tint die je vaak onder traditionele leds ziet. Handig voor het scannen van de gezondheid van je planten en controle op eventuele plagen.

Easy maintenance
De bars zijn met eenvoudige montageclips bevestigd op het frame. Mocht er onverhoeds een uitvallen dan zijn de bars afzonderlijk te vervangen. De overgebleven twee zullen gewoon blijven branden.


Het spectrum van de G-bars 100 kweeklamp

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review