Biobizz Try-Pack Stimulant pack

Biobizz Try-Pack Stimulant pack
23.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV865tps
19,5
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

Hebben jouw planten een stimulatie nodig? Heb je alles al geprobeerd maar werkte dat niet? Biobizz® maakt het makkelijk voor je! Probeer onze Stimulant-Pack een van de vier net gelanceerde Biobizz® Try-packs.

Met de Stimulant-Pack kweek je op een professionele manier en krijgt je oogst een hoge kwaliteit. De Stimulant-Pack is een complete pack, makkelijk hanteerbaar, makkelijk in gebruik en makkelijk te betalen. De Stimulant-Pack bevat: Root-Juice™, Top-Max™ and Alg-A-Mic™. Een combinatie die geschikt is voor zowel de hydroponische als de organische kweker om ervaring op te doen met de organische meststoffen van Biobizz®. Het biedt de basisvoeding voor 1 tot 4 planten. De Stimulant-Pack is een uitstekend pack als je een stap verder wilt gaan en het maximale uit je oogst wil behalen. Met het Biobizz® Stimulant-Pack krijg je een zoetere smaak, grotere planten en betere resultaten dan ooit, ook hydroponisch!

De Stimulant-Pack is te gebruiken met andere Biobizz® producten of Try-packs: het maximale resultaat met minimale kosten.

Inhoud Stimulant-Pack:

  • 250 ML Root-Juice;
  • 250 ML Top-Max;
  • 250 ML Alg-A-Mic.

Laat jouw biologische kweek ervaring beginnen met de Biobizz® Try-Pack

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review