BioTabs Bio PK 5-8 1ltr

BioTabs Bio PK 5-8 1ltr
47.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeVBT903125
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
BIOTABS BIO PK 5-8 1000 ML

Bio PK 5-8 is een organische vloeibare meststof (NPK 2-5-8) die zeewier, vitamines, humuszuren, auxines en andere fytohormonen bevat. Zeewier is zeer gunstig voor planten die helpen bij de groei van bladeren, stengels en bloemen en het ondersteunt ook de ontwikkeling van een gezond wortelstelsel. Dit komt omdat het de plant voorziet van alle biologisch actieve voedingsstoffen zoals enzymen, aminozuren en plantenhormonen en tevens een bron is van auxines, gibberellines en cytokinines.

Biotabs Bio PK 5-8 helpt bij de ontwikkeling van fruit en bloemen en voorziet planten van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen, waaronder sporenelementen. Hierdoor groeien uw planten beter. Humusstoffen vergemakkelijken het transport van voedingsstoffen naar de plant en hebben een gunstig en uitgebreid effect op planten. Het bevordert beworteling, groei en bloei. En verhoogt de natuurlijke afweer van de plant tegen abiotische stress en verbetert de regeneratie in geval van schade. Herhaalde toepassing van het product verbetert de fitheid van planten en verhoogt hun opbrengst en algehele kwaliteit.

Gebruiksaanwijzing
Toepassen vanaf de tweede week van de bloei tot een week voor de oogst. Meng 1-3 ml Bio PK 5-8 per liter water voor elke gietbeurt. Een andere optie is om elke plant 10 ml Bio PK 5-8 verdund in ten minste 1 liter water te geven, vanaf week 2 tot 6 van de bloeifase.

We raden het gebruik van vloeibare organische meststoffen zoals Bio PK 5-8 in combinatie met druppelirrigatiesystemen niet aan, omdat dit verstoppingen in het druppelsysteem kan veroorzaken.

Bio PK 5-8 bevat BioTabs bloemstimulerende formule gecombineerd met sporenelementen, fosfor, kalium, calcium (2,5%), melasse, humuszuur en vitamine A, B1, B2, B3, B12 om ervoor te zorgen dat uw planten maximaal bloeien potentieel.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review