Canna Boost Accelerator 250ml

Canna Boost Accelerator 250ml
23.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV057
0753321680955
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
CANNA BOOST ACCELERATOR

Verkrijgbaar per 250 ml, 1 liter en 5 liter

Voor dikkere en hardere vruchten
CANNA Boost Accelerator is een zeer krachtige opbrengst- en kwaliteitverhogende bloeistimulator, speciaal ontwikkeld voor snelgroeiende planten. CANNA Boost Accelerator stimuleert de ontwikkeling van beginnende bloemetjes. Hierdoor worden de vruchten beduidend voller dan normaal. Doordat ook de afrijping van de vruchten geleidelijker verloopt, resulteert dit in een homogenere oogst. Daarbij worden de planten door het gebruik van CANNA Boost Accelerator gezonder, sterker en minder vatbaar voor ziektes en plagen. CANNA Boost Accelerator staat niet alleen garant voor een hogere opbrengst, het beschikt tevens over smaakverbeterende eigenschappen. Hiermee zorgt CANNA Boost Accelerator dus voor een kwantitatief én kwalitatief beter eindproduct. Een extraatje voor de CANNA kweker!

Wanneer Canna Boost gebruiken? Wanneer kan je de Canna Boost het beste toepassen?

Canna Boost Accelerator gebruik je na de bloemvorming. Canna Boost is toepasbaar gedurende de hele bloeifase.

Toepasbaar op ieder medium of substraat
CANNA Boost Accelerator is een universele bloeistimulator, wat wil zeggen dat het zonder uitzondering op elk teeltsyteem én in combinatie met elke voeding gebruikt kan worden. Naast het toedienen van CANNA Boost Accelerator aan het substraat kan CANNA Boost Accelerator ook in het begin van de bloeifase gebruikt worden in de vorm van bladbespuiting. Het voordeel is dat de plant de bloeistimulatoren direct via het blad kan opnemen. Deze bladbespuiting dient wel direct gestopt te worden als de vruchten compact/dikker beginnen te worden.

Nog hogere opbrengsten met CANNA PK 13/14
CANNA Boost Accelerator is geen voeding, maar een additief dat de fotosynthese (stofwisseling) van de plant verhoogt. Dit zorgt voor een snellere opbouw van de vruchten. Beschikbaarheid van voedingsstoffen is van groot belang om optimale resultaten met CANNA Boost Accelerator te kunnen behalen. De beschikbaarheid van alle voedingsstoffen is gegarandeerd met CANNA voeding. Naast de vertrouwde CANNA voeding kunnen in combinatie met CANNA PK 13/14 nog hogere resultaten worden behaald. Dit komt omdat CANNA PK 13/14 de plant in extra bloei-elementen voorziet, terwijl CANNA Boost Accelerator voor de energie zorgt om deze elementen te kunnen gebruiken.

Betere afrijping en verhoogd afweersysteem
Naast bloeistimulatoren die voor een krachtige afrijping zorgen, bevat CANNA Boost Accelerator ook natuurlijke bloeiregulatoren die zowel de bloeistimulatoren uit de booster zelf, als de van nature in de plant aanwezige bloeistoffen en energie beter doseert. Hierdoor kunnen de vruchten zich regelmatiger ontwikkelen en afbloeien. Door deze betere regulering van energie heeft de plant ook voldoende energie om eventuele ziekteverwekkers af te weren. Ontbreekt de energie op de juiste plaats, dan zullen ziekten juist toeslaan, op die momenten wanneer het funest is voor de oogst.

Vollere en krachtigere smaak
Een goede oogst drukt zich tegenwoordig niet zonder meer alleen maar uit in gewicht. We zagen deze omkeer al bij de teelt van de Nederlandse tomaat en komkommer en staat nu ook voor de deur van de serieuze kweker. Kwaliteit begint een steeds belangrijkere rol te spelen en daarbij neemt ook smaak een steeds belangrijker deel van in. Met CANNA Boost Accelerator ben je naast een hogere opbrengst ook gegarandeerd van een uitstekende smaak.
Door de verhoging van de fotosynthesesnelheid zal de suikerproductie in de vruchten sterk verhoogd worden. Hierdoor is de smaak zoeter en zullen ook de natuurlijke smaakstoffen in de vrucht in hogere concentraties worden aangemaakt.

Leverbaar per 250 ml, 1 liter en 5 liter

Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review