No Mercy Supply Ga spray 250ml

No Mercy Supply Ga spray 250ml
40.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV980
37,99
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bloeistimulator voor extra bloei, harsvorming en gewicht
GA-Special Spray is een bloeistimulator die je veilig kunt aanwenden om canna planten voller en uitbundiger te laten bloeien en meer hars te laten vormen. Doordat Gibberelic-acid (een zuur) de vrouwelijke hormonen aanzet tot extra activiteit, zal een rijkere bloei plaatsvinden bij juist gebruik.
Gebruik de spray bij voorkeur kort voordat de lampen uitgaan of breng de lampen een paar uur een stuk omhoog. Een 250 ml. GA-Special Spray dosis is voldoende om 125 tot 150 planten te behandelen.
Gibberelic-acid is een chemisch zuur (dus géén hormoonpreparaat!) dat op het allerhoogste niveau getest en veilig bevonden werd door de daarvoor aangewezen autoriteit in Nederland. Voor de insiders: de overgang van de eerste naar de tweede internode bloei is het beste moment voor de behandeling.
Spray de planten eenmalig als ze 22 tot 26 dagen in bloei staan. Ofwel 22 tot 26 dagen nadat de verlichting op 12 uur ingesteld werd.

Je kunt de spray ook direct in het vat meegeven

Resultaat zal in korte tijd (8-12 dagen) al waar te nemen zijn. Voor het juiste effect moet rekening gehouden worden met een extra week afbloeien (knipafspraken, waterhuishouding, voeding, etc. bijstellen!). Bedoelde week extra zal extremer gewicht brengen dan in reguliere afbloei situaties. Sommige planten reageren in combinatie een stuk beter op 11 uur licht in de laatste twee weken afbloeitijd.

De gebruiker van dit product kan zich geen rechten ontlenen vanwege de zeer complexe hormonale werking van deze bloeistimulator. Enkele extreme Sativa's kunnen neiging tot Hermafrodiet gaan vertonen.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review