Plagron Fish Force 500ml.

Vloeibare biologische meststof

Plagron Fish Force 500ml.
7.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV781a
7,6
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Biologisch telen is de absolute trend, want kritische consumenten verlangen steeds meer naar natuurlijke kwaliteit. Speciaal voor de bewuste 'aardekweker', heeft Plagron de uiterst vruchtbare Visemulsie en Blovisal laten ontwikkelen, inmiddels een begrip in de tuinbouw vanwege de rijkdom aan stikstof en de bodemverbeterende werking.

Zowel Visemulsie als Blovisal zijn gebaseerd op de natuurlijke vitaliteit van vislichaamswater, afkomstig uit de resten van de visindustrie. Voor een efficiënte groeibemesting is de Visemulsie een uitgebalanceerde oplossing. Met een rijkdom aan NPK's, aminozuren, vitaminen, ijzers, jodium en kalk vist u nooit achter het net.

Voor een extra zee van vitaliserende ingrediënten, kunt u tevens kiezen voor Blovisal. Blovisal heeft dezelfde kwaliteiten als Visemulsie, maar is nog eens extra verrijkt met bactosol en zeewieren, waardoor het nog meer voedingsstoffen te bieden heeft. Visemulsie en Blovisal zijn voor hydrocultuur alleen geschikt als bladbemester, want voor het voedingsvat zijn ze nu eenmaal te biologisch. Geef ze vis!

Gebruik:

10 ml verdunnen met 1 liter water.

Met deze verdunning kunt u uw planten begieten.

Bij gebruik als bladbemesting:

10 ml verdunnen met 1 liter water.

Met deze verdunning uw planten iedere week bespuiten.


Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review