Method Seven | LED | Operator

Method Seven | LED | Operator
85.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeDMS114403
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Method Seven Operator LED+
De Operator LED+ is de eerste bril met glazen die zijn geoptimaliseerd voor ‘burple’ (blauw en paars LED licht) en verlichting omgevingen met een magenta LED-spectrum. Deze geoptimaliseerde brillenglazen zijn vervaardigd volgens de strenge normen en optische helderheid die je gewend bent van Carl Zeiss Vision en gevat in hoogwaardige in Italië gemaakte monturen.
* Je kunt de Operator LED+ niet gebruiken voor LED-lampen met een volledig spectrum.

Zie het verschil met de Operator LED+
De hoogwaardige lenzen en fotofilters van Method Seven zijn speciaal ontworpen voor alle kweekomgevingen, binnen en buiten. Deze optiek ontwikkeld voor kweekruimtes zijn ontwikkeld om ware kleuren te kunnen zien bij heldere verlichting. De lenzen en foto filters zijn geoptimaliseerd voor alle standaard kweekverlichting spectra.

Brilmontuur technologie
Het Operator-frame is vervaardigd met TR-90, een Zwitserse polymeertechnologie. Daardoor biedt het montuur een flexibele en lichtgewicht pasvorm. Dit montuur is gemaakt met Italiaans vakmanschap en stijl, en biedt een volledig en geoptimaliseerd zicht.

Lens technologie LED+
De hoogwaardige polymeer glazen bieden 100% UV-bescherming en zijn uitgevoerd met een flash silver lenscoating. De lenzen zijn vervaardigd volgens de strenge Carl Zeiss normen en zijn in tegenstelling tot goedkope zonnebrillen gedecentreerd ofwel asymmetrisch om vervorming te voorkomen die normaliter optreedt bij een gebogen lens. Door de Operator LED+ ervaar je een uitgebalanceerd kleurenspectrum bij blauw/paars LED licht of verlichting omgevingen met een magenta LED-spectrum.
* Je kunt de Operator LED+ niet gebruiken voor LED-lampen met een volledig spectrum.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review