Pokon Kale plekken Hersteller 200gram

Pokon Kale plekken Hersteller 200gram
9.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeSTpokKPH
9,9
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
POKON KALE PLEKKEN HERSTELLER 200 GRAM

Pokon Kale Plekken Hersteller is een 2 in 1 product bestaande uit graszaad en een organische gazonvoeding te gebruiken voor opvulling van kale plekken in alle typen gazons. Dus als je een schaduwrijk gazon hebt, een gazon in de felle zon hebt of een siergazon, Pokon Kale Plekken Hersteller is de oplossing voor het invullen van kale plekken.

Het graszaad is een speciaal mengsel met een coating dat op testvelden in Nederland en het buitenland is getest. Het mengsel bevat verschillenden soorten graszaad. Het zaad dat zich het beste thuis voelt in jouw type gazon zal het eerst opkomen en daarmee de overige soorten verdringen. Zo vult Pokon Kale Plekken Hersteller in alle typen gazons de kale plekken mooi op. De coating voorkomt dat de zaadjes wegwaaien of wegspoelen, ook houdt de coating water beter vast. Hierdoor kiemen de zaadjes in 1 tot 3 weken (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Gebruiksaanwijzing

  1. Verwijder afgestorven gras en mos uit de kale plek en maak de bovenlaag goed los met een hark.
  2. Meng het graszaad en de meststof in deze verpakking door elkaar.
  3. Strooi een laagje van het mengsel op de kale plek en verdeel dit gelijkmatig.
  4. Geef voldoende water, strooi er wat Pokon Gazongrond over en druk het mengsel aan.
  5. Houdt de plekken de eerste 2-4 weken goed vochtig.

Dosering
Strooi een dun, gelijkmatig verdeeld laagje over de kale plek. De inhoud van deze verpakking is voldoende voor circa 5 m².

Periode
Graszaad inzaaien kan van maart tot en met september. Indien mogelijk is het aan te raden in de periode april/mei of augustus/september in te zaaien.

Samenstelling
Pokon Kale Plekken Hersteller bestaat uit 100 gram graszaad en 100 gram Organische Gazon Voeding. De samengestelde organische meststof heeft een NPK van 4-3-4.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review