G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 170W.(0,35m2)

G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 170W.(0,35m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 170W.(0,35m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 170W.(0,35m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 170W.(0,35m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 170W.(0,35m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 170W.(0,35m2)
G-Tools Kweekkast Bonanza G-bars 170W.(0,35m2)
1,249.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeBKKGB170
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Bonanza G-bars 150W.(0,35m2)

Afmetingen (h x b x d):176 x 61 x 61 cm
Materiaal: PVC/XPS/PVC sandwich panelen
Oppervlakte ~0,35 m2. Plaats voor 9 x 6,5 ltr potten, 4 x 11 ltr potten.
Ventilator: Winflex – 185M3 per uur ingebouwd in akoestisch geïsoleerde demper
Filter: Prima Klima K2600, 240m3/uur
Timer: Legrand Omnirex
Verlichting: G-Bars 150W.
Inc. sloten
Garantie: 1 jaar op technische installatie

Plug & play growbox met led kweeklamp
Deze growbox met led kweeklamp wordt stekkerklaar geleverd. Net als alle kasten uit de Bonanza 0,35m2 serie beschikt dit model over een mini fan/filter gemonteerd in een geluiddemper.
Deze zorgt voor een geluid- en geurloze afvoer van warme lucht uit de kast. Bij continue gebruik gaat het geurfilter ongeveer 1 jaar mee. Daarna is het eenvoudig en goedkoop te vervangen.
Wanneer de afzuiger draait ontstaat er onderdruk in de kast. Hierdoor wordt er lucht van buiten de kast naar binnen gezogen. Deze frisse, CO2 rijke, lucht komt de growbox met led kweeklamp binnen via 3 G-tools luchtinlaten. Door deze inlaten kan lucht wel naar binnen maar licht niet naar buiten. De enige weg naar buiten is via de afzuiger en het koolstoffilter.
Alle uitgaande lucht is dus eerst gefilterd van ongewenste luchtjes.
Deze kweekkast is uitgerust met sloten om eventuele nieuwsgierigen de toegang te ontzeggen. Beide deuren kunnen zowel linksom als rechtsom openend worden gemonteerd.

G-Bars 150 Watt led kweeklamp
Waar deze kast zich in onderscheid van de andere Bonanza 0,35m2 modellen is de G-Bars 150W. led kweeklamp.
De beste lichtspreiding over het kweekoppervlak verkrijg je door met balken oftewel “bars” te werken. De leds zijn gemonteerd op aluminium extrusie profielen die zijn bevestigd op een frame. De bars met het frame zijn bijna zo groot als het kweekoppervlak van de kast. Het gehele kweekoppervlak wordt zo gelijkmatig verlicht. Tot in de verste hoeken van de kast worden nu ongeveer gelijke lichtwaardes gemeten (zie rastermeting). Dit voorkomt dat planten die verder van de lamp staan achter blijven.
De leds staan dus relatief ver uit elkaar. Dit en de grote hoek waaronder het licht wordt uitgestraald maken het mogelijk dat de bars heel dicht boven de planten kunnen worden gehangen.
Je hebt zo geen “transportverlies” en haalt optimaal rendement uit je lamp.
De lampen worden geleverd met een ophangset waarmee de lamp traploos in hoogte verstelbaar is. Zo kun je dus altijd een minimale afstand tot het opkomend gewas aanhouden.

Irrigatie
Het gebruik van een irrigatiesysteem geeft je niet alleen de vrijheid wat langer van huis te zijn maar verhoogt ook de opbrengsten.
Voor deze kast maken we speciale irrigatiesystemen. Een automatisch irrigatiesysteem dat zowel als druppel- en als eb & vloedsysteem gebruikt kan worden. Dit systeem is zeer geschikt voor het kweken van planten in potten met aarde.
Of je kunt er voor kiezen om met een geheel mediumloos systeem te werken zoals het Flow Hydroponics systeem. Hier staan de planten in mandjes en hangen de wortels in een bak waar continue een laagje water met voeding doorheen wordt gepompt.
Beide systemen zijn eenvoudig in gebruik en onderhoud.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review