Lumatek Control Panel led

Lumatek Control Panel led
Lumatek Control Panel led
439.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeL421-0
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
LUMATEK Digitaal Paneel PLUS 2.0 (HID+LED)


Het LUMATEK Digital Panel PLUS 2.0 (HID+LED) is een digitale verlichtingscontroller met twee signalen die een nauwkeurige externe controle van uw Lumatek verlichtingsarmaturen, drivers en ballasten biedt. Met behulp van innovatieve technologie bewaakt deze controller op slimme wijze de temperaturen in uw kweekruimte, automatisering van lichttiming en -intensiteit, veiligheidsgestuurd dimmen en in- en uitschakelen. Sluit hem eenvoudig aan op uw Lumatek regelbare armaturen, drivers of ballasten en regel eenvoudig uw kweekruimte omgeving.

Het Lumatek Digital Panel Plus 2.0 is een digitale verlichtingscontroller met twee signalen, waarbij elk van de twee kanalen (Zones) tot 200 Lumatek regelbare HID-armaturen of ballasten met een digitaal RS485 signaal of tot 50 LED-drivers met een analoog 0-10V signaal kan aansturen. Het is mogelijk om elke Zone te gebruiken om armaturen in twee onafhankelijke afzonderlijke kamers te regelen of om tot 400 armaturen in één kamer te regelen met twee verschillende soorten lichtbronnen.

Elk kanaal (zone) kan ballasten/drivers met hetzelfde vermogen aansturen; zone A kan dezelfde ballasten/drivers met hetzelfde vermogen aansturen als zone B of zone B kan worden ingesteld om ballasten/drivers met verschillend vermogen aan te sturen, bijvoorbeeld: zone A kan worden ingesteld om 600W LED-armaturen aan te sturen en zone B om 600W of 315W HID-ballasten aan te sturen.

  • Aansluitbaar op Lumatek regelbare HID ballasten & armaturen; 315W, 600W, 630W & 1000W
  • Aansluitbaar op Lumatek controleerbare LED drivers & armaturen; 90W, 465W, 600W & 1000W.
  • Dubbel signaal RS485 digitaal voor HID en 0-10V analoog protocol voor LED.

  • Automatiseren van schakelen, timen, dimmen en simuleren van zonsopgang en zonsondergang.
  • Temperatuurgestuurd dimmen & schakelen voor veiligheidscontrole
  • Automatiseren van lichtintensiteit en PPFD

  • Maximale Controle tot 400 HID ballasten of armaturen (200 ballasten per kanaal - Zone A & B)

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review