LUMii DIGITA Ballast 250w/400w/600w/660w Boost

LUMii DIGITA Ballast 250w/400w/600w/660w Boost
129.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeL124LUM
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Een volledig electronisch voorschakelapparaat

De LUMii ® DIGITA ECO Ballast is een volledig elektronisch voorschakelapparaat.
Deze technologie is micro-processor geregeld en werkt bij hogere frequentie (hertz) dan de standaard magnetische ballast, dat betekent dat uw planten meer licht krijgen.

Het is ook efficiënter, dat betekent meer vermogen per watt verbruikte energie.
De LUMii ®DIGITA ECO Ballast is dimbaar en heeft ook een boost instelling voor elke afmeting lamp.
Zo kunt u de controle over de lichtopbrengst nemen.

Meer lichtopbrengst per watt verbruikte energie
Met de nieuwe LUMii ® DIGITA ECO Ballast wordt minder wattage verloren in de overdracht van stroom.
Beter energiebeheer betekent meer licht voor de plant en minder energie verbruikt.
De kwaliteit van het geproduceerde licht is ook een stuk stabieler dankzij LUMii ® 's power management-software ingebouwd in de unit die controleert of de lamp degradatie en stroom fluctuatie van het net, dit levert een hogere hertz met optimale lichtniveaus.
De lamp is zeer snel te ontsteken, heeft weinig vermogen nodig om te ontsteken en geven uw planten een volledig spectrum binnen 5 minuten (magnetische ballast technologie duurt tot 20 minuten om de lamp tot volledige helderheid te laten komen).

Ultrastille
De LUMii ® DIGITA ECO Ballast is een van de stilste ballasten op de markt zonder brom of trilling (dit is gebruikelijk met magnetische of ventilator gekoelde elektronische technologie).

Ultra compact en koelere werking
De LUMii ® DIGITA ECO Ballast is een van de kleinste en koelste ballasten beschikbaar, dit is bereikt door een componenten set te creëren die niet veel warmte genereerd.
Minder warmte en een goed ontworpen carrosserie betekent dat hij minder luchtruim in de unit nodig heeft, waardoor het zo'n een klein ontwerp is. Bovendien betekent minder warmte efficiënter en de verbeterde milieubeheer.

Ultra lichtgewicht
De LUMii ® DIGITA ECO Ballast is zeer licht van gewicht, de 600 watt is slechts 3 kg in vergelijking met een andere 600 watt magnetische ballast die gemiddeld zo rond de 8 kg ligt.

Veilige werking
De LUMii ® DIGITA ECO Ballast heeft een veiligheidsvoorzieningen ingebouwd die circuits van het apparaat beschermen, als er kortsluiting wordt gedetecteerd.
Wanneer de ballast een abnormale ingangs- of uitgangsspanning vanwege een oude of beschadigde lamp detecteert, wordt de lamp niet ontstoken.

De LUMii ® DIGITA ECO Ballast is met hars bedekt aan de binnenkant, dat helpt om te beschermen tegen het binnendringen van stof in de componenten en het creëren van gelijkmatige warmteverdeling, wat betekent dat er geen ventilator nodig is.
Dit heeft tot gevolg dat dit product is krachter is en een hogere levensverwachting heeft dan ballasten met ventilator.

LUMii Digita Voorschakelapparaten
De LUMii Digita Ballast is een volledig elektronisch voorschakelapparaat, verkrijgbaar in 600W (dimbaar tot 250 en 400W)
Deze technologie is micro-processor gestuurd en werkt op een hogere frequentie (hertz) dan de standaard magnetische ballast betekent dat er meer licht krijgt om uw planten.
Het is ook efficiënter betekent meer output per watt energieverbruik.
De LUMii Digita Ballast is dimbaar en heeft een boost instelling voor elke maat lamp betekent dat u de controle over de lichtopbrengst te nemen ook.

De LUMii Digita ballast is een van de stilste op de markt, zonder brom of trillingen. Het is ook een van de kleinste en koelste lopen voorschakelapparaten beschikbaar.
De LUMii Digita is zeer licht van gewicht, een 600W is slechts 3 kg, in vergelijking met 8 kg voor een 600W magnetische ballast.

De LUMii Digita ballasten hebben voor de veiligheid functies ingebouwd die beschermt de Unita € ™ s circuit als een korte wordt gedetecteerd. Wanneer de ballast een abnormale ingangs- of uitgangsspanning door een oude of beschadigde lamp detecteert, wordt niet geprobeerd om de lamp te ontsteken.

De LUMii Digita ballast is harsige aan de binnenkant, waardoor bescherming tegen het binnendringen van stof tot de componenten en het creëren gelijkmatige warmteverdeling, wat betekent dat er geen ventilator.

Hoe werkt de dimmer werk?
De dimbare functies op de LUMii Digita ballast geeft de gebruiker de mogelijkheid om de lichtopbrengst met behulp van de fase-controller besturen.
De dimbare heeft 4 instellingen, waaronder een boost instelling â € "waardoor de gebruiker grote controle. Voor het beste resultaat, gebruik dan de juiste lamp per wattage setting.

Dimensies
600w: Lengte: 43cm | Breedte: 38cm | Lengte: 18.5cm | Gewicht: 3.215kg

Specificatie
Core N / A
Technologie Volledig Electronic
Ignition N / A
Case Metalen armband
Vermogen Lead 2m
voltage 240v
PF 0.95
Running Amps 400w - 1,8 ampère
600w - 2,9 ampère

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review