Clonex stekkengel 50 ml.

Clonex stekkengel  50 ml.
12.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeST707a
7446035533527
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Clonex is een stekgel afkomstig uit Amerika waar deze al sinds 1989 gebruikt word.
De gel vormt een soort film over de stam waardoor deze gemakkelijk in gebruik is en niet snel van de stam losgaat als u deze in de plug steekt.
Clonex Rootgel geeft uw stek een gezonde, snelle en volle wortels door toevoeging van vitaminen en hormonen zorgt de unieke samenstelling voor een ongekend resultaat.
Naast vitaminen en hormonen bevat Clonex ook diverse spoorelement en mineralen om de stek gemakkelijk door de cruciale eerste dagen te helpen.
Clonex is ideaal voor iedereen die zelf stekken wil maken

Clonex is een krachtige wortel stimulator, samengesteld uit hormonen, vitaminen en voedingstoffen voor planten.
Het is een stevige gel die in contact zal blijven met en rond de stengel, de snijwond afsluit en de hormonen afgeeft die nodig zijn om wortel ontwikkeling te bevorderen, en vitaminen ter bescherming van de delicate nieuwe wortel weefsels.

Details
De ultieme wortel stimulator - gebruikt door professionals en amateurs over de hele wereld. Clonex is een heldere, doorzichtige gel. Het is een krachtige mengeling van hormonen, vitamines en minerale voedingsstoffen.

Waarom is Clonex beter?
Het sluit gesneden weefsel direct af, waardoor het risico op besmetting met schimmels of embolie geëlemineert wordt. Het bevat 3000 ppm (parts per million) wortel hormoon, de volle sterkte die nodig is voor een explosieve wortelontwikkeling. Het bevat voedingsstoffen en sporenelementen om planten te voeden en te versterken. Het is een gel, waardoor een stuk veiliger dan vloeistoffen of poeders omdat het niet kan spetteren of uiteenwaaien. In tegenstelling tot vloeistoffen en poeders, zal Clonex in contact blijven met de steel gedurende de gehele bewortelingsperiode

Gebruiksaanwijzing:
Snijd plantstek (blad, uitloop of steel) schuin af en doop deze daarna 10 tot 20 mm in clonex. Plaats deze daarna in groeimedium. Bewaar de stek in een vochtige omgeving tot dat deze beworteld is.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review