Aptus Tent Set BASIC 50 ml.

5 flesjes, Met gratis pipetjes!

2000100023914
Aptus Tent Set BASIC 50 ml.
€ 36.00 29.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV300a
4 ster(ren) met 1 review(s) Schrijf een review
Het Aptus Tentset Basic starter pakket bestaat uit:

  • 50 ml Regulator: Aptus Regulator draagt bij aan de opname van voedingsstoffen, versterkt de plantstructuur en verhoogt het vermogen van de plant om met verschillende stressfactoren (abiotisch en biotisch) om te gaan.
  • 50 ml Startbooster: Startbooster is een speciaal samengestelde organische wortel- en groeistimulator. Startbooster is 100% biologisch met actieve organische stoffen die de ontwikkeling van het wortelsysteem en de vegetatieve groei stimuleren.
  • 50 ml Topbooster: Aptus Topbooster is een combinatie van een bloei- en afbloeistimulator. Net zoals de Startbooster is ook Topbooster een geconcentreerd product dat een complete mix van actieve stoffen bevat. Topbooster bevat een complete mix van organische actieve stoffen die allemaal een functie hebben op het bloeiproces.
  • 50 ml K-Boost: Krachtige afbloeistimulator geschikt voor gebruik in hydro-systemen.
  • 50 ml Super PK: Krachtige PK bloeistimulator. Planten hebben in de bloeifase een toenemende behoefte aan fosfor en kalium. Super-PK bevat deze essentiële mineralen voor een optimale bloei in hoge concentraties.


Reviews

Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: review.stars Schrijf een review
14-05-2013
Mooi voor.......!