BN Grond/Soil-Supermix 1Ltr

Minerale A/B substraat meststof

BN Grond/Soil-Supermix 1Ltr
18.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV203a
12,5
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
BN GROND Supermix is een minerale/organische één component meststof met als basis Hydro Supermix speciaal aangepast voor diegenen, die het liefst op aarde kweken. Groei en bloei én A en B zijn gecombineerd tot één product, dus dit maakt het kweken wel héél eenvoudig. Deze meststof bestaat uit : - macro elementen zoals NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg en Si. - micro elementen in chelaatvorm zoals Fe, Mn, Zn, B, Cu en Mo - organische componenten.

Bovenstaande elementen zijn volkomen zuiver en van natuurlijke oorsprong, door deze natuurlijke oorsprong is deze meststof héél gemakkelijk opneembaar en kan met een lage EC volstaan worden. Tevens zorgen de organische componenten voor een goede buffering. BN GROND Supermix zorgt voor een uitgebreid bodemleven, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete bemesting in zowel groei als bloei. In de bloeiperiode moet P-K 13+14 als Superbloeier éxtra toegevoegd worden. Hoewel deze meststof door de toepassing van chelaten zo goed als pH-onafhankelijk is, kan het in extreme gevallen nodig zijn de pH te stellen. Naar beneden gebeurt dit bij voorkeur met fosforzuur. Een te zure grond kan met AZ-kalk bijgesteld worden op een normale pH waarde. Hiervoor is 4 gram AZ-kalk per liter grond per 0,5 pH nodig. Daar BN GROND Supermix gedeeltelijk organisch is, kan deze meststof niet met druppelaars gegeven worden. (organische stoffen bevatten veel grove deeltjes). In geval van een druppelsysteem, wordt daarom de minerale meststof BN HYDRO Supermix met hetzelfde eindresultaat ingezet. Deze mineralen zijn zuiver en verstoppen de druppelaars niet.

BN GROND Supermix

Dosering

2-4 maal per week 400-500 ml. per 100 liter water. Het aantal bemestingsbeurten is variabel door de afmetingen van de plant, de soort die gekweekt wordt en de klimatologische omstandigheden. Als men begint met een goed voorbemeste aarde, is in de regel de eerste drie weken geen vloeibare bemesting nodig. Begint men echter met aarde die al vaker gebruikt is, moet vanaf de eerste dag na aanplant al bijgemest worden, afhankelijk van het advies op een eventuele grondanalyse.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review