BN TML The Missing Link 1ltr

Dé Bloeibooster

BN TML The Missing Link 1ltr
55.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV211b
8718531672659
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Dit nieuwste product uit het laboratorium van Bio Nova, beschermt planten tegen schadelijke invloeden van buitenaf, het stimuleert het planteigen afweersysteem en verhoogt op zichtbare wijze de opbrengst. The Missing Link bestaat uit een groot aantal speciale spoorelementen, die door een miljoenen jaren durend proces van opname/afgifte door planten en dieren, compostering, weder opname en microbiële activiteiten enz., van essentieel belang zijn geworden voor de groei en bloei van alles wat leeft op deze wereld.

Door de manier waarop in onze overgecultiveerde maatschappij allerlei gewassen gekweekt worden en waarbij voorbij gegaan wordt aan de werkelijke behoefte van het gewas en de natuurwetten niet altijd gerespecteerd worden, ontstaan tengevolge van tekorten een groot aantal plagen en ziekten bij zowel mensen en dieren als planten. En vooral kan een organisme door het gemis van deze essentiële bouwstenen, niet tot wérkelijke ontplooiing komen. Het geconcentreerd toevoegen van deze onmisbare stoffen veroorzaakt een ongekend positief effect op zowel kwaliteit als kwantiteit van de behandelde gewassen. Dit product vult het gat in de voedselketen dat tot nu toe nog niet ontdekt was. Met recht The Missing Link… The Missing Link kan samen gebruikt worden met BN X-ceL en vormt hiermee de ideale combinatie in zowel de groei- als bloeifase.

TML-The Missing Link™ Dosering
De werking en het gebruik zijn eenvoudig: TML kan in een 1:2000 dosering (50 ml. op 100 liter) continu meegegeven worden in het voedingsvat of wekelijks in een 1:500 dosering in één enkele voedingsbeurt. Gespoten kan worden in een 1:100 (10 ml. per liter) oplossing. Overdosering is onmogelijk. TML wordt toegediend vanaf de eerste week groei tot de laatste week bloei. TML is toepasbaar in combinatie met alle merken meststoffen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review