Biobizz LeafCoat 1 ltr

Biologische plantversterkers

Biobizz LeafCoat 1 ltr
15.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV892
13,2678
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
BIOBIZZ LEAF-COAT 1000ML

Leaf·Coat™ is een kant-en-klaar product dat de plant versterkt en beschermt tegen ongewenste insecten en schimmels. Leaf·Coat™ is gemaakt van natuurlijke latex die ontwikkeld is om verdamping tegen te houden.
Binnen enkele uren na het aanbrengen, vormt zich op de bladeren een dunne beschermlaag, die weerstand biedt tegen invloeden van buitenaf maar laat wel lucht en licht onbeperkt door.

Hoe kan ik Leaf·Coat™ gebruiken?
Leaf·Coat™ hoeft niet meer gemengd te worden met water maar is klaar voor gebruik. Leaf·Coat™ is het beste te gebruiken door middel van een verstuiver. Spray de bladeren en bloemen van de plant volledig in, herhaal dit ongeveer 2x per week. Leaf·Coat™ kan gebruikt worden tot gemiddeld twee weken voor het einde van de bloei.

Let op: Leaf·Coat™ wordt niet geabsorbeerd door de bladeren, het beïnvloedt de smaak van de plant dan ook niet.

Beschermlaag die Leaf·Coat™ vormt
Wanneer de planten in een te warme omgeving staan (vanaf 28 graden Celsius) kunnen planten veel vocht verliezen via de bladeren. Door Leaf·Coat™ te gebruiken wordt er een natuurlijk latex gevormd rond het blad en wordt het overmatig ‘zweten’ van de plant tegen gegaan.

Daarentegen kan Leaf·Coat™ bij lage tempraturen (voornamelijk in de winter) ingezet worden om een laagje rond het blad te vormen die beschermt tegen de kou. De natuurlijke latex die Leaf·Coat™ vormt helpt om de warmte vast te houden.

Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review