BioTabs Orgatrex 5ltr

BioTabs Orgatrex 5ltr
53.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeVBT903109
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
BIOTABS ORGATREX 5 LITER

Orgatrex helpt het bodemleven in optimale conditie te houden. Je hebt een gezonde grond nodig voor gezonde planten en Orgatrex helpt je dit te bereiken. Orgatrex werkt geweldig in zowel de groei- als de bloeicyclus. Met zijn hoge gehalte aan sporenelementen en suikers werkt Orgatrex in harmonie met nuttige bodembacteriën en mycorrhizae-schimmels.

Orgatrex is een organische meststof (NPK: 5-1-5) die uitgebalanceerde hoeveelheden Zn, Cu, Ca, Mn, Mg, S, Si en Fe bevat. Orgatrex bevat: alfalfameel, gemengde melasse, kali vinasse, siliciumoxide en fijne rotsdeeltjes als basis voor micronutriënten.

Orgatrex wordt geproduceerd met alleen ingrediënten die zijn goedgekeurd door de Soil Association. Orgatrex is goedgekeurd als organische meststof voor gebruik bij alle gewassen. Orgatrex bevat geen dierlijke onderdelen of producten.

Gebruiksaanwijzing:
Verdun 2 ml Orgatrex per liter water, voor elke watergift, of gebruik Orgatrex als onderdeel van de biologische teelt- en bloeimethode van BioTabs.

Combineer Orgatrex met nuttige bodembacteriën en mycorrhiza-schimmels, zoals Bactrex en Mycotrex, voor een optimaal resultaat.

De oplossing kan twee dagen worden bewaard. Goed schudden voor gebruik. Bewaren op een koele en droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Niet geschikt voor consumptie.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review