Biocanna Starterskit

Biocanna Starterskit
Biocanna Starterskit
48.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV000b
7081262647434
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
BIOCANNA STARTER KIT (NIEUW) VOEDING SET VOOR EEN COMPLETE CYCLUS
Biocanna is het enige biologische merk dat voor zowel de groei als de bloei gecertificeerde producten heeft

Maak kennis met onze 100% natuurlijke voedingsstoffen en additieven die je helpen met het behalen van de beste resultaten!
De Bio Canna Starter Kit is eenvoudig te gebruiken en daarom ideaal voor de beginnende kweker.
De meststoffen en additieven in dit pakket zijn van uitstekende kwaliteit en staan garant voor een snelle, gezonde en krachtige groei.

Inhoud van het starterspakket:
  • 1x BIOCANNA Vega 250 ml
  • 1x BIOCANNA Flores 1 liter
  • 1x BIOCANNA Boost 250 ml
  • 1x BIOCANNA Rhizotonic 250 ml

Bio Vega
Bio Vega is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de plant in de groeifase. De organisch gebonden stikstof (betaïnestikstof) van Bio Vega komt gemakkelijk vrij naar behoefte van de plant. Een volledige opname van de juiste voedingsstoffen is vanaf het begin van de teelt dan ook gegarandeerd. Op deze wijze kan zelfs de snelst groeiende plant optimaal aan de bloei beginnen.

Bio Flores
De beschikbaarheid en samenstelling van voedingsstoffen spelen een cruciale rol tijdens de bloeiperiode van de plant. Bio Flores zorgt voor een uitgebalanceerd aanbod van voedingselementen, aangepast aan de voedingsbindende eigenschappen van aarde. Daarbij stimuleert Bio Flores de vruchtvorming en bevat het alle voedingsstoffen.

Bio Boost
Bio Boost zorgt voor een stevige en gezonde vruchtzetting van de plant. Bio Boost is geen voeding, maar een natuurlijk gefermenteerd plantenextract met bloeistimulerende en smaakverbeterende eigenschappen. Bio Boost verhoogt de stofwisseling in de bloeiende plant en bevat een zeer effectieve combinatie van aminozuren, vitaminen en enzymen. De bio-actieve bestanddelen zorgen voor een extra stofwisseling waar planten juist tijdens de bloei zo’n behoefte aan hebben. De planten maken meer vruchtsuikers en -weefsels aan, wat vanzelfsprekend leidt tot een betere smaak en een kwalitatief ‘high’ eindproduct. De unieke formule is geschikt voor zowel de binnen- als buitenteelt.

Bio Rhizotonic
Bio Rhizotonic is een 100% natuurlijk en biologisch gecertificeerde wortelstimulator (OMRI). Bio Rhizotonic bevat meerdere vitamines, waaronder vitamine B1 en B2. Bio Rhizotonic bevordert de ontwikkeling van (haar)wortels, wortelpuntjes en de weerstand van de plant. Een krachtig wortelgestel zorgt ervoor dat de plant meer voedingsstoffen kan opnemen en sneller groeit. Bio Rhizotonic heeft een zichtbaar vitaliserend effect op planten. Door Bio Rhizotonic doorwortelen de planten sneller in de ondergrond. Daarom is Bio Rhizotonic ondermeer een ideaal middel voor gestresste planten, zoals stekjes tijdens hetoverplanten. Tevens herstelt en versterkt Bio Rhizotonic planten die er ongezond of slecht uitzien.

Bekijk ook onze voeding en additieven op basis van mineralen in de CANNA Terra Starterskit.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review