Canna Zym 5ltr

Canna Zym 5ltr
69.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV042
8717524954130
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
CANNA CANNAZYM ADDITIEF
Verkrijgbaar per 500 ml, 1 liter en 5 liter

CANNAZYM blijft ongeëvenaard  voor wat toepassing en prestaties betreft; het beschermt de waardevolle  investering van de kweker tegen de verwoestende uitwerking van  wortelziekten en het zorgt voor een betere luchtregulering in het  substraat, waardoor een optimale groeisituatie voor de plant wordt  gecreëerd.

Enzymcomplex
Naast het feit dat CANNA de goede  eigenschappen van de vorige versie CANNAZYM heeft bewaard en aangevuld  met nieuwe is CANNA Research erin geslaagd de hoeveelheid enzymen te  verhogen. Hierdoor neemt hun activiteit (o.a. de afbraak) ten aanzien  van cellulose toe, terwijl CANNAZYM ook nog eens sneller werkt.

Donkerder  van kleur
Niet alleen de samenstelling is veranderd. Ook de  kleur van de nieuwe CANNAZYM is enigszins donkerder. De kleur van de  oude formule liet na verloop van tijd een verandering zien  (donker-licht). De kleur van de nieuwe formule is een stuk stabieler. Al  na +/- 2 maanden bereikt het product zijn uiteindelijke kleur.

Langere  levensduur
Het verheugd CANNA te kunnen melden dat de verbeterde  CANNAZYM een gegarandeerde houdbaarheid van 24 maanden heeft, dit  tegenover 1 jaar bij de vorige versie.

Bewaaradvies
De  bewaaromstandigheden zijn altijd van invloed op producten. De beste  manier om CANNAZYM te bewaren is in een gesloten verpakking en in een  donkere omgeving. Hiermee zal de houdbaarheid van het product toenemen.  Ook na openen van de fles is het raadzaam het product koel en donker te  bewaren.

Extreme temperaturen
Zelfs wanneer de nieuwe  CANNAZYM blootgesteld wordt aan warmere (tot 40°C) of koudere (tot  -30°C) temperaturen, verliest het product dankzij een betere bescherming  van de enzymen, zijn effect niet.

Hoe werkt CANNAZYM?
Enzymen  zijn stoffen die in levende organismen reacties versnellen. (Voorbeeld:  bij onze spijsvertering spelen enzymen een cruciale rol) De enzymen in  CANNAZYM zorgen ervoor dat dood wortelmateriaal op een snelle manier  wordt omgezet in mineralen en suikers. Dit is belangrijk omdat deze een  waardevolle voedingsbron vormen voor de plant én voor het bodemmilieu.  Een snelle vertering van wortelresten zorgt voor een goede lucht- en  waterhuishouding in het wortelmilieu. Bovendien wordt verrotting en  daarmee ook de vorming van giftige stoffen tegengegaan en wordt de kans  op infectie door ziekteverwekkende schimmels aanzienlijk verkleind. Dit  is gunstig voor uw plant. Het bodemmilieu verbetert omdat de  mineralenzouten en suikers, die ontstaan na gebruik van CANNAZYM,  belangrijk zijn voor de bacteriën die rond de wortel leven. Ze voorzien  de plant van extra bescherming tegen schimmelziekten en wisselen  voedingsstoffen en vitaminen met de wortels uit. Een betere balans en  een verhoogde opnamecapaciteit is het resultaat.

De bedreiging
In  een goed functionerend wortelstelsel sterven wortels af en worden  nieuwe wortels gevormd. De afgestorven wortels zijn een ideale  voedingsbron voor ziekteverwekkers. Nadat ziekteverwekkende schimmels  zich in het dode wortelmateriaal vermeerderd hebben, vormen ze een  bedreiging voor de gezonde wortels. Deze worden gemakkelijk aangetast,  waardoor de wortelfunctie sterk afneemt. Gevolg: de gehele plant raakt  in een stresssituatie en de groei wordt belemmerd.

Extra  gezondheid
Aan CANNAZYM zijn een aantal goed opneembare vitamines  toegevoegd die de plant stimuleren nieuwe wortels te vormen. Een goed  wortelstelsel heeft veel jonge groeipunten. Juist bij deze groeipunten  worden elementen als calcium, magnesium en ijzer opgenomen. Ter  verbetering van het afweersysteem is er aan CANNAZYM tevens een uit  woestijnplanten geïsoleerde stof toege-voegd. Door het afweersysteem van  de plant te activeren, wordt de bescherming tegen ziekteverwekkers  verbeterd. Een afweersysteem dat optimaal werkt, zorgt ervoor dat de  plant snel reageert op dreigende aantasting, eventuele schade wordt  voorkomen of beperkt blijft. Bovenstaande verklaart tevens waarom  CANNAZYM onmisbaar is bij het hergebruik van substraten; de wortelresten  worden snel afgebroken en omgezet in nuttige voedingsstoffen, infecties  worden tegengegaan en er ontstaat een betere lucht/water verhouding in  het wortelmilieu.

Leverbaar per 500 ml, 1 liter en 5 liter

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review