Great White Premium Mycorrhizae 907 gram

Great White Premium Mycorrhizae 907 gram
314.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeVGWmyc0907
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Great White | 907 Gr (32 OZ)

De endo- en ecto-mycorrhiza, nuttige bac- teriën en trichoderma vormen samen een microbieel systeem in en op plantenwortels dat de opname van water en voedings- stoffen verbetert. Great White kan gebruikt worden voor hydroculturen, akkerbouw of thuis tuinieren. Het is het meest effectief in de vroege groeifasen. Gebruikers kunnen uitkijken naar levendige en sterke planten. Great White wordt gebruikt door professi- onele en thuistelers vanwege de kwaliteit, consistentie en bewezen resultaten.

Gebruiksaanwijzing:

Zaden: licht besprenkelen met Great White.

Stekken: doop de stek in de wortelgel/-op- lossing en doop vervolgens lichtjes direct in het Great White-poeder. Meng met voor- week-/kunstmestoplossing met een verhou- ding van 1 schepje (1 theelepel of 5 gram) per 8 liter water.

Transplanteren: besprenkel het gaatje licht en plant direct erop.

Grond, kokosaarde en voeding van boven:

gebruik in een verhouding van 1 schepje (1 theelepel of 5 gram) per 8 liter water.

Hydrocultuur: meng in reservoir met gewo- ne voeding in een verhouding van 1 schepje (1 theelepel of 5 gram) per 40 liter water. Hydrocultuurgebruikers kunnen bezinksel of deeltjes op de bodem van het reservoir zien, maar hoeven zich geen zorgen te maken over verloren werkzame stof: het is normaal dat de hulpstof naar de bodem zoekt.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review