Hesi PowerZyme 5ltr.

Hesi PowerZyme 5ltr.
54.10 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV960
49,99
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Hesier way to clean your roots.  

Met PowerZyme heeft Hesi nu ook enzymen in de product range opgenomen.

De enzymen van Hesi PowerZyme zijn kleine fabriekjes, die meteen met het werk beginnen, als ze op dood plantenmateriaal stoten.

Hesi PowerZyme houdt de planten gezond door oude plantenresten in het substraat in waardevolle stoffen om te zetten. Dit maakt de bacteriënwereld rondom de wortels beter, want er treedt geen rot op. Rottende plantenresten trekken ziektekiemen zoals schimmels aan. Door deze plantenresten meteen op te ruimen, worden de slechte bacteriën tegen gehouden en de gezonde goede bacteriën bevorderd.
Dit betekend voor de planten: actieve, sterke wortels, een hoge weerstand en een versnelde voedingsopname.

PowerZyme is geschikt voor elk kweekmedium en alle maten en soorten planten.

Uiteraard is de hoge kwaliteit van PowerZyme gekoppeld aan een hoge efficiency (Gebruik 1:500) maar desondanks verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.


Natuurlijk is PowerZyme in verschillende volumes verkrijgbaar, van 500ml tot 10 liter (500ml, 1000ml, 2,5 ltr, 5ltr, 10 liter) voor elke plantenliefhebber.
Zoals van Hesi gewend, is de kleur van de inhoud gerelateerd aan de kleur van het label zodat het product snel en makkelijk herkenbaar is.

Hesi PowerZyme werkt goed samen met de Hesi Boosters (Wortel-Complex en SuperVit) en de verschillende Hesi-voedingen, zodat de planten nog meer in watjes gelegd worden.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review