Hortifit Nutrition A + B 1 Liter

Hortifit Nutrition A + B 1 Liter
13.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeVHF110
14
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
HORTIFIT NUTRIENT “ALL SUBSTRATES” A+B

Hortifit nutrient “All Substrates” A+B is innovatief geformuleerd waardoor wat betreft zuiverheid, verwerkbaarheid en samenstelling uw plant zich geen betere meststof kan wensen. Hortifit Nutrient is bij uitstek vernieuwend omdat het de typerende eigenschappen van verschillende substraten bedient.

Door de strenge kwaliteitsnormen bevat Hortifit Nutrient geen ballastzouten en is daardoor geschikt voor het telen op aarde, hydroculturen en recirculerende systemen. De rijke samenstelling van Hortifit Nutrient  A+B is ook ideaal in gebruik voor CO2 gecontroleerde kweekopstellingen.

Deze uitgebalanceerde voeding bevat alle macro en micro elementen in chelaatvorm voor een sterke, stevige groei en een uitbundige bloei.

Concentratie:
1 a 3 ml Hortifit Nutrition A en 1 a 3ml Hortifit Nutrition B op 1L voedingswater

Gebruikershandleiding:
Doseer gedurende de gehele cyclus(behalve de laatste week van de bloeifase)  1 a 3ml A en 1 a 3ml B op 1L voedingswater.


Voor een uitgebreid doseringsschema met alle producten verwijs ik u naar de Download pagina.
Verkrijgbaar in:
1L, 5L en 10L

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen bewaren, irriterend voor huid en ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddelijk met overvloedigwater uitspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.VOORDELEN GEBRUIK Hortifit Nutrient A+B

  • Formulering bevat hoge waardes aan P(Phosforus) en K(Kalium) voor een zo hoog mogelijke opbrengst van uw gewas.
  • Formulering bevat hoge waardes aan MgO (Magnesiumoxide), Ca(calcium) en Fe(Ijzer) voor perfecte stevige groene gewassen.
  • Hoog geconcentreerd en daardoor ook geschikt voor hoge lichtintensiteit en CO2 aangestuurde kweekopstel-lingen.
  • Maximaliseert de kwaliteit en opbrengst in combinatie met Hortifit Rootstimulator, Bloomstimulator en PK Superboost of Blossom Powder.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review