HY-PRO Aarde (terra) 1 liter

HY-PRO Aarde (terra) 1 liter
€ 11.24 9.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeVHPA1000
9,9
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Sierplantenkwekers die tijdens de hele kweekperiode HY-PRO producten gebruiken, kunnen rekenen op een optimale plantengroei gevolgd door een uitbundige bloei. Potgrond bevat enkel voedingsstoffen voor de eerste weken.Ook andere kweekbodems bevatten soms te weinig voedingstoffen.

Tuinaarde
Ook gewone tuinaarde is niet ideaal, het is moeilijk om aan te geven wat er precies in deze aarde zit aan meststoffen en aan vervuilende stoffen. Een goede bemester houdt hier rekening mee en deze vult aan waar nodig. Hoe beter de kwaliteit van de meststoffen is, hoe groter de opname bereidheid van de plant zal zijn. De niet opgenomen stoffen vormen dan ook geen belasting voor de plant. De kwaliteit van de ingrediënten van HY-PRO Terra, is voor een meststof revolutionair te noemen.

Spoorelementen
Voor gezonde planten is het noodzakelijk om de benodigde sporen elementen toe te voegen aan de bodem. Met HY-PRO Terra reageren planten optimaal op allerlei omstandigheden, zowel binnen als buiten.

Toepassing
HY-PRO Terra kan het beste worden toegepast vanaf de derde week van de bloeiperiode. Wij adviseren het toe te dienen met water, in een verhouding van 1:200 (5 ml per ltr). Mocht er teveel mest zijn toegediend, dan bemerkt u een lichte bruinverkleuring van de bladeren. Door extra water aan de plant te geven kunt u dit verhelpen.

Tip:
Laat het water eerst op gebruiktemperatuur komen voor u de voeding er door mengt. Dit voorkomt schommelingen van pH-waarden (zuurgraad) en EC-concentraties (zouten) en bevordert daarmee een optimale groei.

Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review