HY-PRO Hydro a+b 1 liter

HY-PRO Hydro a+b 1 liter
11.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeVHPH1000
10
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Voor kweken op cocos, mapito, steenwol, kleikorrels etc.

De meeste kweekbodems (zoals cocos, mapito, steenwol en kleikorrels) bevatten geen of onvoldoende voedingstoffen en sporenelementen. Factoren die belangrijk zijn voor planten om tot een uitbundige groei en bloei te komen. De voedingstoffen van HY-PRO zijn zo afgestemd dat alle sierplanten optimaal reageren onder allerlei omstandigheden. Neem de twee componentenvoeding HY-DRO A/B. Ze vullen elkaar naadloos aan tot een meststof waar siergewassen op hydrocultuur prima op gedijen.

Zuur- en zoutwaarden
Dit kwalitatief hoogwaardige product biedt veel bijkomende voordelen. Eenmaal gemengd zal de oplossing niet meer bezinken, zodat er geen circulatiepomp nodig is om de vloeistof te mengen. Schommelingen in pH- en EC waarden (zuurgraad en zout-concentratie) blijven achterwege. Dit is essentieel, want als deze waarden te veel schommelen, dan schommelt ook de hoeveelheid voedingstoffen die de plant opneemt en dat is te zien aan de groeiwijze.

Voordelen hydrocultuur
Hydrocultuur biedt vele voordelen boven het kweken op gewone potgrond. Bijvoorbeeld voor kantoren is het een onderhoudsvriendelijke en dus tijdbesparende oplossing.

We geven hier de voordelen van hydrocultuur op een rijtje:

  •    een langere levensduur voor planten;
  •    minder vatbaarheid voor schimmels, ziekten en insecten;
  •    geen verzuring van de grond, eenvoudige bemesting;
  •    maandelijks watergeven is voldoende, het metertje geef aan wanneer;
  •    altijd voldoende luchtvochtigheid;
  •    alle gangbare sierplanten voelen zich prettig bij deze cultuur.

Toepassing
HY-DRO A/B kan worden toegediend vanaf de tweede week van de bloeiperiode van een plant, bij voorkeur direct na het gebruik van de wortelstimulator. Het advies is om een verhouding aan te houden van 1:200. Dit komt neer op 5 ml per liter water.
Verkrijgbaar in verpakkingen van 1, 5, en 10 liter.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review