HY-PRO Spraymix 250ml.

HY-PRO Spraymix 250ml.
€ 18.79 15.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeVHPSM0250
15
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Iedereen kent het effect van een verfrissende regenbui op een dorstige plant. Zo kunt u het effect van HY-PRO Spraymix ook zien. Het is een middel dat bladeren voorziet van bladvoeding, zodat ze optimaal ademen.

Luchtvochtigheidsgehalte
Vooral planten die binnenshuis worden gehouden, hebben niet altijd de ideale luchtvochtigheid. Zeker sierplanten met een oorsprong in tropische regenwouden, hebben graag vochtigheid om zich heen. Daarom heeft HY-PRO Spraymix ontwikkeld.

Voordelen
Bijkomend voordeel van HY-PRO Spraymix is, dat het de plant helpt om weerstand op te bouwen tegen eventuele negatieve invloeden van buitenaf, zoals een te felle zon. Bovendien stimuleert het product de plant om nieuwe bladeren aan te maken.

Toepassing
HY-PRO Spraymix bevat alleen hoogwaardige bestanddelen. Het product is uniek qua samenstelling en de positieve effecten van het gebruik zijn al snel waarneembaar. We adviseren de mix aan te maken in een verhouding van 1:200. Bij elke liter water kan dus 5 ml. Spraymix worden gevoegd. Daarna even flink omschudden en op de bladeren sprayen. Eenmaal aangemaakte Spraymix dient in één keer op te worden gemaakt, verdunde bewaring heeft effect op de samenstelling.

Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review