HY-PRO Wortelstimulator (Hydro) 1000ml.

HY-PRO Wortelstimulator (Hydro) 1000ml.
€ 40.74 35.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeVHPHWS1000
35
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Planten staan in hun levenscyclus steeds voor nieuwe uitdagingen. Elke levensfase heeft z’n eigen behoeften waaraan moet worden voldaan zodat een plant optimaal kan groeien. Ook voor de kweker van de plant leidt dit steeds tot aanpassingen in de toediening van voeding. Het beste is de basis: de wortels van de plant.

Wijdvertakt en gezond
Een plant is voor de voedselvoorziening afhankelijk van het wortelstelsel.Via de wortels die ze zelf ontwikkelen, nemen ze voeding op. Dus een wijdvertakten gezond wortelstelsel zorgt voor een goede voedingsmiddelen aanvoer.Door het toedienen van HY-PRO Rootstimulator kan dit wortelstelsel gestimuleerd worden zodat een solide basis voor de plant ontstaat.

Hulpmiddelen
Natuurlijk stellen planten meer eisen aan hun omgeving. Zo speelt hetklimaat waarin ze opgroeien (binnen of buiten) een rol. Evenals een stabiele pH-waarde van de grond. Ook hiervoor heeft HY-PRO speciale hulpmiddelen in het assortiment, zoals HY-PRO PH-.

Toepassing
HY-PRO Rootstimulator kan worden toegevoegd met het gietwater of bevloeiingsysteem. Het kan tegelijkertijd met HY-PRO Terra (voorplanten op aarde) of HYDRO A/B (voor planten op hydrocultuur) worden toegediend. Wij adviseren de Rootstimulator aan te lengen met water inde verhouding 1:200. Dit komt neer op 5 ml. per liter water. Bij voorkeur perkeer de hoeveelheid aanmaken die nodig is voor één behandeling.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review