No Mercy Supply Guano Extract 1ltr.

No Mercy Supply Guano Extract 1ltr.
7.80 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV983
6,99
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Guano extract
Al zo’n 30 jaar werd Guano beschreven als een perfecte ( zelfs als DE perfecte) meststof voor canna planten, en voor kasplanten in algemene zin. Toch kwam het product Guano nooit echt op de markt in een vorm die het spul tot een vast product in de groeibranche maakte.

De reden daarvoor werd door No Mercy Supply  blootgelegd. Na enkele laboratorium analyses, uitgevoerd door Den Haan B.V. ( www.denhaan.nl ) werden er wat zaken duidelijk.

No Mercy Supply is ruim een jaar aan het testen geweest. 12 keer werden er pilots opgezet, waar 6 mensen onafhankelijk van elkaar aan deelnamen. Het werd al snel duidelijk dat zuivere Guano ontzettend veel tijd vraagt om zijn goede vruchtbare stoffen vrij te laten komen. Duidelijk werd dan ook dat de 3 maanden cyclus, zoals men die kent, te snel is om optimaal profijt te hebben van de vleermuizenpoep in zuivere vorm ! ( Er is veel Guano op de markt waar veel vogelpoep aan toegevoegd is) Gemengd met aarde heeft zuivere Guano zo’n 9 tot 11 maanden nodig om goed te ontbinden !

Verbluffend… en onbegrijpelijk dat zulks niet eerder onderzocht en/of gepubliceerd was.
Met het No Mercy Supply Guano extract werden kweektechnisch extreem goede resultaten geboekt en de medewerkers van No Mercy Supply waren in de wolken. Vanaf aanvang bloeitijd tot bijna einde bloeitijd is dit extract een superieure biologische meststof voor je planten. Zowel je opbrengst als smaak zullen profijt hebben van dit zeer hoogwaardige extract. De testresultaten waren dusdanig dat men mag spreken van een revolutionaire doorbraak op voedingsgebied.

Na enige aanpassingen en toevoegingen hebben wij ons Guano extract nog beter en geconcentreerder kunnen maken en hebben we nu ook een EC waarde bereikt van 2.0 tot 2.2.

Guano extract is een vriendelijk en betaalbaar topproduct, biologisch, direct aan het drinkwater toe te voegen dus erg gebruiksvriendelijk, 100% opneembaar voor een plant, makkelijk doseerbaar, geen stank, een gegarandeerd hogere opbrengst en een betere smaak aan je eindproduct.
Guano extract is een must voor elke zichzelf respecterende kweker

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review