Plagron Power Roots 250ml. Wortelstim

Voedingssuplement

Plagron Power Roots 250ml. Wortelstim
15.55 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeV751
14,99
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Alles begint en eindigt bij de natuur. In Amerika weet men dat al langer. gerenommeerde universiteiten kwamen na jarenlange research tot deze gezonde conclusie, die al snel overwaaide naar de toonaangevende Nederlandse tuinbouw die er wel pap van lustte gezien de aantoonbare resultaten.
De invloed van Plagron Roots is dan ook verbluffend te noemen, al vanaf het begin zorgt deze vitaliserende vloeistof voor een betere en snellere wortelontwikkeling, een verhoogde zuurstofopname en een versnelde ionentransport.

Door Plagron Roots in de juiste dosering toe te dienen ontstaat voor vrijwel alle gewassen niet alleen een krachtige wortelontwikkeling, maar tevens een zeer hoge weerstand en maximale prestatie van de planten, terwijl er een minimaal gebruik hoeft gemaakt te worden van meststoffen.
Plagron Roots werkt zuinig en snel, zowel op blad als via het groeimedium wordt het vrijwel direct opgenomen en kan het zijn werk doen. Plagron Roots kan worden vermengd met alle meststoffen en bestrijdingsmiddelen.

Plagron Roots bestaat o.a. uit:
7,2% humuszuren, 3% Kelp, 3% metaboliden en 0,3% thiamine

Gebruik bij verplanten:
1% in water, ruim begieten


Andere kopers van dit artikel kochten ook

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review